Aktywne Wpisy
KRZYSZTOF_DZONG_UN +467
JESTEŚ PRZECIWNY KREDYTOWI 0% I KAZDEJ INNEJ TEGO TYPU FORMIE = PLUSUJESZ
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
karol-blabert +64
Pamiętam w Gimnazjum nie miałem wystarczająco mocarnego kompa żeby udźwignąć ten temat, dopiero na początku technikum ograłem temat, piękna sprawa to była, jakoś od zawsze te ponure klimaty były bliższe memu sercu, wracałem później jeszcze kilka razy do tego tytułu, nawet niedawno z różową przyjemnie się nam grało w czwóreczkę.
#nostalgia #gry #gimbynieznajo
#nostalgia #gry #gimbynieznajo
#lodz 15 miejsce, 44%
#krakow 26 miejsce, 40%
#poznan 33 miejsce, 39%
#warszawa 34 miejsce, 39%
#wroclaw 51 miejsce, 35%
#bydgoszcz 93 miejsce, 31%
#gdansk #gdynia #sopot 100 miejsce, 30%
#szczecin 136 miejsce, 27%
#lublin 180 miejsce, 25%
#bialystok 181 miejsce, 25%
#bielskobiala 264 miejsce, 20%
#katowice i GOP 333 miejsce, 16%
dla porównania top 10 wygląda tak:
1. Bombaj 65%
2. Bogota 63%
3. Lima 58%
4. Nowe Delhi 58%
5. Moskwa 56%
6. Istanbuł 53%
7. Dżakarta 53%
8. Bangkok 53%
9. Meksyk 52%
10. Recife 49%
link do znaleziska
Miasto w którym ruch 24/7 niemalże stoi w miejscu byłoby idealnie płynnym i bez korków wg tego
Nie ma na świecie miast w którym 24/7, cały rok (również w święta, wakacje) całe miasto (każda ulica!) stoi, obudź się ;)
@TinyHadronCollider: jeżeli coś takiego nie jest dostosowane do wszystkich przypadków to oznacza, że jest źle skonstruowane i tyle. Nie musi być zresztą 24/7 super wielki ruch, wystarczy że w jednych miastach w danym czasie jest zerowy a w innych nie, albo że jakiś szczyt komunikacyjny się pojawia na
Dla każdej ulicy osobno porównują czasy przejazdów z całego roku, z każdej godziny. Nie z wybranej. Każdy taki przejazd później porównują do momentu, gdy w danym miejscu jeździ się normalnie (bez korka).
Z takich obliczeń wychodzi im % o ile dłużej się średnio jeździ w całym mieście.
Jak szczyt trwa 15 minut to średnia z całego dnia będzie niska. Spójrz sobie na wykresy na stronach