Aktywne Wpisy

meisnois +2
Dobra, czysto teoretycznie - zadaje pytanie do męskiej części tego tagu:
Jeżeli piszecie, że lubicie spacery to co to znaczy? (oczywiście pytanie o prezentttttt (╯°□°)╯︵ ┻━┻ ) - Mi jedynie co przychodzi do głowy to:
kubek termiczny, szalik/czapka/rękawiczki.
Biorę po 300 od wszystkich drużyn i słucham propozycji ヽ( ͠°෴ °)ノ
#wykopaka
Jeżeli piszecie, że lubicie spacery to co to znaczy? (oczywiście pytanie o prezentttttt (╯°□°)╯︵ ┻━┻ ) - Mi jedynie co przychodzi do głowy to:
kubek termiczny, szalik/czapka/rękawiczki.
Biorę po 300 od wszystkich drużyn i słucham propozycji ヽ( ͠°෴ °)ノ
#wykopaka

MajaEris +25
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Programowanie, tworzenie stron i grafika to są całkowicie różne sprawy.
Poza tym, zależy jakie kursy, bo często potem jest tzw. kod z udemy i to widać od razu. Udemy to dobry start, a potem samemu szukaj.
To nie tak, że możesz sobie pomarzyć.
Przede wszystkim - co chcesz robić? Tak jak pisałem - programowanie backendowe, tworzenie stron i grafika to całkowicie różne sprawy. W przypadku grafiki często inne wykształcenie się przydaje.
@SanczezG: No to może by tak po prostu najpierw spróbować? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wybierz sobie jakąś technologię/język, odpal jakiś tutorial, posiedź nad tym przynajmniej
Jakby ktoś na studiach dostał na kolosie zadanie typu "udowodnij że przekrój stożka przez płaszczyznę jest zawsze elipsą" to by się chyba zesrał.
U nas się zawsze śmieją, że to wszystko wina bycia na polibudzie, że mamy się uczyć wzorów zamiast myśleć. W licbazie miałem np modelowanie matematyczne, które jednak uczy jakiejś logiki, na studiach później logikę. Na Infie nie spotkałem się na matmie z dowodami za bardzo, a szkoda, bo to jest właśnie magia matematyki. Przez rok jedyne co udowadniałem to jeden dowód na zasadzie dowodu nie wprost.
Tak, już słyszałem, że co to za inżynier bez równań różniczkowych i różnicowych ( ͡° ͜ʖ ͡°)