Wpis z mikrobloga

drugi dzień ustawiania kąkutera zakończony poustawiane wszystko oprócz kolorków klawiatury wgl dobrze że mie łindołs tego asystenta dał teraz bo ta 11 upośledzona jest a co uwas
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@annlupin: Cześć i czołem! A zastanawiałem się co Pani Ann taka cicha dzisiaj ( ͡º ͜ʖ͡º) dzień zleciał, znowu plaża w pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°) owocki zjedzone, Grzesiek też. Teraz gierki i lody
( ͡º ͜ʖ͡º) Dzisiaj u mnie mecz był, wracając po pracy dopiero sobie przypomniałem, ale na szczęście skończył się jakieś 15-20 minut
  • Odpowiedz
@annlupin: trudno nam sie rozmawia, ja wrażliwy, ty niezbyt gadatliwa, szkoda trochę, moje frustracje robią kuku, bez chęci już na nic u mnie, depresja, polubiłem misie ale nikomu nie potrzebny się czuję, jak z kims wydaje sie ze rozmowa sie układa to i tak za chwile kupa, w sumie to dotyczy wszystkiego i wszystkich, przepraszam ale h*j z tego i tak
męczę się na wykopie i w zyciu, wszystkiego dobrego
  • Odpowiedz
  • 4
@GF91: że jako ratownik na plaży pracujesz?ja też niedługo bede w gierki grała elegancko na nowym laptoku nom ( ͡° ͜ʖ ͡°) jaki mecz nie wiem o co chodzi
  • Odpowiedz
@annlupin: a zapieprz w robocie i w sumie nic ciekawego. no moze oprocz serialu, ktory mnie zaskoczyl pozytywnie. Długa noc (2016). jak nie lubie kryminałów itp. to ten mi się podobał i nie byl nudny
  • Odpowiedz