Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Kodzirasek +34
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #tinder #p0lka #pieklomezczyzn #depresja #blackpill #logikarozowychpaskow #spermiarz #spermiarzalert #heheszki
#przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #tinder #p0lka #pieklomezczyzn #depresja #blackpill #logikarozowychpaskow #spermiarz #spermiarzalert #heheszki
#przemyslenia #przegryw #szkola #licbaza #smutnazaba #edukacja #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez moderatora
bo ludzie którzy powinni tę wiedzę przekazywać nie umieją tego robić, mają #!$%@? na to miejsce i jeszcze bardziej #!$%@? na dzieci która tam przebywa... a nieliczne wyjątki są gnojone przez środowisko. To przechowalnia gdzie potrzebni są ciecie do pilnowania i kolorowania
Komentarz usunięty przez autora
@Arachnofob: ci nauczyciele co zarabiaja jak kasjerka w biedrze? o tych "przeplacanych " ci chodzi? xd
70tys zł rocznie z tytułu bycia nauczycielem to minimum 6tys brutto
wliczając wszystkie dodatki, premie itd to jest chyba dobra pensja, nie sądzisz?
jeżeli więcej dostaną jako kasjerzy w Biedrze to śmiało...
tu źródło
z czym tu jeszcze dyskutować?
@kfiatek_na_parapecie:
oświadczenie majątkowe radnych nauczycieli w POLSCE gdzie nauczyciele muszą wykazać swój dochód z tytułu świadczenia pracy zawodowej jako nauczyciele nie ma nic wspólnego z zarobkami nauczycieli w Polsce?
xDDDDDDDDDDDDDDD
może początkujący nauczyciel zaraz po studiach zarabia mniej, ale czy to jest czegoś wyznacznikiem? w każdej branży zarobki są zależne od doświadczenia i są w korelacji ze stażem pracy
podałem ci twarde dane a ty jeszcze próbujesz naginać rzeczywistość
@kfiatek_na_parapecie: podaj mi twarde dowody a nie takie pitu pitu
owszem możliwe, że niektórzy nauczyciele (początkujący) zarabiają mniej, może nawet mniej niż kasjerka w tesco,
ale...
- jak im praca nie pasuje to mogą ją zmienić
- praca nauczyciela oferuje benefity poza płacowe
- może trzeba było nauczyć się czegoś przydatnego
- wiedzieli na co się piszą chyba, że zostali nauczycielami bo nie mieli innego wyjścia
@Arachnofob: no rzeczywiscie, kształcenie młodych ludzie takie nieprzydatne, dobra #!$%@? cepie bo juz nie mam sily z toba gadac,
@kfiatek_na_parapecie: no najlepiej podsumowałeś... sam siebie xD
podaję ci twarde dowody
podaję ći źródła
podaję ci twarde dane
podaję ci argumenty
ty nie podałeś mi nic... poza mema z Urbanem
a na koniec mnie obrażasz jak już widzisz, że nie jesteś w stanie podać ŻADNEGO dowodu potwierdzającego twoją tezę xDD
dyskusja z tobą to jak gra w szachy z gołębiem...
@wszystkiekoty: myślę że trzeba powołać w tej sprawie nowy urząd z licznym personelem, napisać parę ustaw, sypnąć parę mln $ mediom co przygotują odpowiednią kampanię w TV (najlepiej tym od "pij mleko będziesz wielki") no i rozkręcić małysza na wykopie.