Aktywne Wpisy
#kryptowaluty
Zrobiłem zdjęcie tysiąca złotych które powinienem przelać do @sunnyhaze ale który przewalę na piękne ukrainki na #roksa ヽ( ͠°෴ °)ノ( ͡° ͜ʖ ͡°) Także ktoś tu zostanie wyruchany XD
Zrobiłem zdjęcie tysiąca złotych które powinienem przelać do @sunnyhaze ale który przewalę na piękne ukrainki na #roksa ヽ( ͠°෴ °)ノ( ͡° ͜ʖ ͡°) Także ktoś tu zostanie wyruchany XD
Pasterz30 +20
Wyjasnijcie mi, czemu ktos zostawia buty na zewnatrz w korytarzu? Widze to w wielu mieszkaniach i dla mnie to totalne wiesniactwo a osiedle 1mln za 40m kawalerke wiec nie spodziewalbym sie tego po ludziach #patologiazmiasta #patologiazewsi #mieszkaniedeweloperskie
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Komentarz usunięty przez autora
@Shatter: OP tak napisał.
Komentarz usunięty przez autora
Jak już chcesz się bawić w takie układy, to już lepiej zawrzeć umowę najmu i określić czynsz, bo takie układy
Twoje mieszkanie, twój kredyt. Jakbyś kupił mieszkanie za gotówkę, to też byś chciał od niej więcej pieniędzy?
A jeżeli chodzi o sytuację OPa. Tam miała samodzielny pokój, chwilę prywatności i za to płaciła także, tutaj będzie musiała dzielić wszystko z OPem. Jest różnica. A on chce jeszcze więcej kasy od niej, niż płaciła, połowę tego co sam płaci. I zyskuje wtedy głównie on. Nie wydaje
@sinusik: nie no lepiej żeby dziewczyna żerowała na nim ( ͡° ͜ʖ ͡°) super podejście, uważam że prawdziwą wartość dziewczyna pokazałaby jakby sama zaproponowała że sie dorzuci jak i tak by płaciła za pokój, np: za
Nie znamy dobrze sytuacji OPa. Nie wiemy jaki standard miała w swoim wynajmowanym mieszkaniu, nie wiemy jaki jest standard mieszkania OPa. Nie wiemy jakich i ilu miała