Aktywne Wpisy
Roess +36
Zbiornik w Raciborzu oddany w 2020 r. ale nieeeee... pis nie budował wałów xxxDDDD
#powodz
#powodz
oficjalniemartwa +188
Wszystkim zjebom co wyśmiewają ratowanie zwierząt pragnę przypomnieć, że w '97 zginęło
około miliona kur, kogutów i kurczaków, 5 900 świń, 1 900 krów i byków i 260 owiec, co odbiło się na wielu gospodarstwach.
Ja tam wolę uratować jedną świnie niż 5 głupich ludzi, bo z niej jest realnie większy pożytek.
#powodz #zwierzeta
około miliona kur, kogutów i kurczaków, 5 900 świń, 1 900 krów i byków i 260 owiec, co odbiło się na wielu gospodarstwach.
Ja tam wolę uratować jedną świnie niż 5 głupich ludzi, bo z niej jest realnie większy pożytek.
#powodz #zwierzeta
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
jeżeli płaci 950 za pojedyńczy pokój, a ty jej proponujesz kawalerkę, to teraz powinna płacić z 700-800 zł, bo czym jest kawalerka jak nie wspólnym pokojem.
Jak chesz kogoś kto będzie ci spłacał kredyt, to weź sobie wspólokarora, elo.
Komentarz usunięty przez moderatora
Jakbyście razem wynajmowali obce mieszkanie, to rozumiem Twoją chęć podziałów kosztów na 50% każde. I tylko w takiej sytuacji tak można dzielić koszta.
Na miejscu Twojej różowej (jakby już płaciła połowę raty), w przypadku rozstania, to chciałbym albo zwrot kasy, albo część udziałów w mieszkaniu,
I tak na koniec: co to
Chociaż akurat nie koniecznie wartość raty kredytu jest równa kwocie wynajmu takiego mieszkania. Tu raczej nie jest więc powinien brać od niej mniej ale na bank nie k---a same opłaty lol.
Komentarz usunięty przez autora
@zolwixx: on chce na niej po prostu zarobić :D bo do tego się to właściwie sprowadza
@zemsta_przegrywa: to twoja współlokatorka czy kobieta, którą kochasz? Czemu chcesz na niej zarabiać? Rodzice wystawiali ci rachunek za wynajem pokoju po cenach rynkowych, gdy z nimi mieszkałeś? Jedyne za co powinna płacić to rzeczy z których faktycznie korzysta, śmieci, woda, podatek od nieruchomości,
Komentarz usunięty przez autora
Wg mnie z------ś, że wyjechałeś jej z ceną większą niż ma obecnie i narzuciłeś spłatę połowy kredytu, trzeba było rzucić niższą kwotę niż ma obecnie i powiedzieć np. 900 zł z opłatami bez wspominania o