Aktywne Wpisy
heksengerg +1113
Andrzej odchodzi na emeryture. Pracował w zakladzie od 1990 roku.
#pracbaza
#pracbaza
iforgotmypass_ +15
Jakie jest wasze najdroższe "ups" w życiu? ja kiedyś wymieniając uszczelkę przy kolektorze dolotowym (saab 9-3) urwałem śrubę w głowicy. Potem złamał mi się wykrętak przy wykręcaniu. A potem to już się jeden wielki bajzel zrobił. Z racji tego, że i tak w planie było d-------e mocy, to zdecydowałem się na kupno nowej głowicy po regeneracji xD
#majsterkowanie #mechanikasamochodowa #mechanika może jeszcze #stolarstwo #
#majsterkowanie #mechanikasamochodowa #mechanika może jeszcze #stolarstwo #
K---a mac mirki sam nie rozumiem o co chodzi. Odkąd pamiętam zawsze z jakiegoś powodu byłem odizolowany od ludzi. W przedszkolu, w podstawówce, gimnazjum i teraz, w liceum, do tego dochodziło też gnębienie (niestety zazwyczaj tylko psychiczne, gdyby robili coś więcej to pewnie źle by się to dla nich skończyło, a tak to... wiadomo jak to jest z nauczycielami w polsce xd). Podczas gdy inni w soboty wychodzą się bawić i chlać (o czym wiem bo słyszę jak o tym rozmawiają na przerwach) ja siedzę w domu i gram albo czytam książki, nigdy nikt nawet nie zaproponował żebym gdzieś poszedł. W sumie to nawet gdy podchodzę do ludzi i chcę jakoś rozpocząć rozmowę albo się przyłączyć to a) jestem całkowicie ignorowany, b) każą mi s--------ć, c) JEŚLI TA OSOBA JEST SAMA to muszę napędzać rozmowę a on/ona odpowiada tylko "tak, nie, haha, nom, heh". K---a. Nawet własna matka mówi mi że jestem jakiś dziwny, HEJ !mojeimie! CZEMU NIE MASZ DZIEWCZYNY... Co mam jej odpowiedzieć? Że dziewczyny nie chcą ze mną rozmawiać? Zacząłem się nawet zastanawiać czy oświadczenie im że jestem gejem (mimo że nie jestem) nie byłoby lepszym rozwiązaniem. Gdzie nastolatkowie poznają znajomych i dziewczyny? Zawsze było tak jak to opisuję, nie mam pojęcia co jest tego powodem i jak to naprawić, pomocy. (╯︵╰,)
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
Hmm. Psychoterapeuta. Idz chociaz na 1. spotkanie
Trzeba zwołać ludzi
#przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #foreveralone #samotnosc
Jak dla mnie to miks niskiej samooceny i brak zainteresowań (czytaj jesteś po prostu nudny).
To samym sobą człowiek sprawia że ktoś chce mieć z nim coś wspólnego. Nie pasje, nie hajs, nie rzeczy materialne.
Jak ktoś został z-----y przez rodziców w pierwszych latach życia to
Chemia? Miałem na myśli coś bardziej rozrywkowego. Mało porywające jest interesowanie się chemią.
Nie wiem, jakiś sport, siłownia, wspinaczka, nie wiem... Film? Podróże?
Piszesz mi "nie gadaj mu normickich bzdur" ale problem polega na tym, że #przegryw nie będzie mu w stanie pomóc, bo jest w takiej samej sytuacji. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora