Aktywne Wpisy
kamz_4con +195
Zdziwiło mnie, że 1700 osób popiera taki wpis. Zero refleksji nad integralnością swojego narodu i afirmacja narodu obcego są dla mnie kuriozalne i prowadzi do konkluzji, że jest bardzo duża grupa osób, dla której lojalność narodowościowa jest zbędna. To prosta droga do wejścia w tę lukę przez inne państwa.
#ukraina #polska #ojkofobia #optymizmnajwyzszaformanaiwnosci #4konserwy
#ukraina #polska #ojkofobia #optymizmnajwyzszaformanaiwnosci #4konserwy
Zoyav +68
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
@aksal89 nie wiem czy kwity ma, jakieś dziury kopał, ale budować się jeszcze nie buduje.
@jezus_cameltoe: Przepisy pożarowe (ale nie chce mi się dokładnie szukać który to punkt, którego rozporządzenia
@jasiek704: > powiedz mu "to przekwalifikuj, miłego dnia" z najbardziej perfidnym i złośliwym uśmiechem jaki umiesz zrobić :P
@GrindujTopy: > Co za dzban. On przekwalifikuje.
@GrindujTopy: no a w przypadku podpalen sprawca bedzie nierozpoznawalny i co zrobilbys wtedy? Serio sie pytam co bys zrobil jakby sprawca byl nierozpoznany?
Ja ogólnie nie lubię
@GrindujTopy: no i co zrobisz? Ja sie szykuje teraz do czegos podobnego. Tylko najpierw zalatwiam sobie fajny weekend z dziewczyna i jak sobie pojedziemy to odpowiedznia osoba zalatwi odpowiednio to co trzeba. Nie trzeba byc geniuszem zeby tak
nasyłał na mnie kontrole drogowe, jako oskarżonego mnie podał do spraw, które zupełnie mnie nie dotyczyły, w kółko dostawałem wezwania jakieś itp.
Pewnego razu stałem pod jego domem (przypadkowo, byłem tam po kogoś) i podszedł do mnie, zanim doszedł włączyłem na szybko zapłon żeby kamerka zaczęła nagrywać i jeszcze odpaliłem nagrywanie w telefonie który położyłem sobie na