Aktywne Wpisy
concordxxx +11
Miał ktoś z was problem z gówniarzami jeżdżącymi na motokrosach po waszym waszym podwórku? Przejeżdżają codziennie kilka razy jakieś 10-15 metrów. Mieszkam na wsi w zacisznej okolicy gdzie są raptem 3 domy i to pierdzenie staje się już mega irytujące... Powiedzmy że ten przejazd przez moje (a raczej moich rodziców) podwórko jest dla nich skrótem bo mają do przejechanie te 500-1000 metrów mniej i zapewne to jest jedną z przyczyn (ale też
ZenonBis +7
Potrzebuję pomysłów na przestępstwa bez ofiar karane więzieniem (produkcja narkotyków odpada, pochopnie obiecałem rodzicom, że tego robić nie będę)
UWAGA moje mordeczki z #mirkovolt organizują jazdy i mały turniej o picce!
TUTAJ WIĘCEJ INFO
Dzisiejsza gra:
Little Fighter 2
Data wydania: 1999
Platformy: PC
Gatunek: Bijatyka
Opis: Uwaga całkiem darmowa, tłukło się w czterech na jednej klawiaturze czasem( ͡° ͜ʖ ͡°) Link do pobrania tutaj. Ja i tak wolałem przechodzić kolejne etapy i próbować na hard przejść całość w Stage mode( ͡° ͜ʖ ͡°)
Moja ulubiona postać to Louis który się też przemieniał i nawalał tą halabardą jak to kiedyś kumpel mój serdeczny powiedział xD
A wy jaką postać najbardziej ceniliście?
To tyle jak ktoś ma jakieś pomysły/uwagi to zapraszam do komentowania( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oceny graczy PC:
Metacritic: brak
Gry-online: brak
#retrogaming #staregry #gry
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
! @Krx_S @EsoGetsReal @BaNaNv13 @Dominias @Mandarlin @scoobydoopl @wielkilen @Gandezz @Gregin77 @omi_kron @RaknieborakzDojczow @wieczorx @Pepek160 @jamnig @ponik_kolny @Puccini @poprostumort @krullol @mocneAnaboliczne @CWhitePL @Renessa @wlochatyjoe @Vinet @rekoj @mam_tu_niezly_ubaw_ @dreszczykemocji @dajpandolara @wojtal567 @tomund
Komentarz usunięty przez autora
Albo czytanie instrukcji po to, by ogarnąć jak przemieniać się w inne postacie jako Rudolf... to były czasy...