Aktywne Wpisy
d4wid +79
ImNewHere +13
#ukraina #wojna #rosja
Niestety dlatego NATO czy UE jest w kwestii decyzji niezdolne do niczego. Nigdy nie będzie zgody każdego członka na jakieś działania.
A mamy szansę bić się na ziemiach Ukrainy tak jak kiedyś walczono na naszych, głównie siłą żywą Ukrainy.
A za rok, może już być za późno i będziemy w czarnej dupie przygotowując nasz kraj do wojny..
Niestety dlatego NATO czy UE jest w kwestii decyzji niezdolne do niczego. Nigdy nie będzie zgody każdego członka na jakieś działania.
A mamy szansę bić się na ziemiach Ukrainy tak jak kiedyś walczono na naszych, głównie siłą żywą Ukrainy.
A za rok, może już być za późno i będziemy w czarnej dupie przygotowując nasz kraj do wojny..
Jutro nad ranem wylatujemy z żoną na stałe do Nowej Zelandii (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Wizy załatwione, praca ustawiona, oby było zajebiście!
#emigracja #nowazelandia #auckland #chwalesie #podroze
Powodzenia, w zeszłym miesiącu koleżanka ze studiów wystartowała w Holandii ze swoim chłopakiem, niech się wam wiedzie jak najlepiej. Jak was i ogólnie ludzi z ambicjami ten kraj nie chce i nic konkretnego nie oferuje, to #!$%@? mu w dupe.
@MatiOfficial: Trzy opcje - albo work and travel i praca na pół etatu (i potem dzięki temu można pewnie na inna wizę przejść), sponsorship jeśli znajdziesz pracodawce (ciężko i nie polecam bo jesteś przywiązany do firmy i wiza też
Powodzenia :)
Jakie miasto?
Gratuluje ziomek - tez mam taki cel i nawet podobne zqjecie mam (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@RomeYY: Auckland
@niggerinthebox: Nie znudziła, najlepsze miejsce do tej pory w jakim żyłem ale ja miałem świetną pracę (bo IT) a poza tym ekonomia tam słabo i żona nie miała szans na pracę bez znajomości Hiszpańskiego (a nie jest typem kobiety co może w domu siedzieć i pachnieć ;)). Poza