Wpis z mikrobloga

@j00rzbombasu: @weshu: właśnie tak to się kręci od dziesiątek jak nie setek lat. Tak oto poparcie PiS wzrosło. Nie przez to, że przybyło im wyborców tylko ubyło przeciwników.

Bardzo szkoda, że Polacy są tak słabi w głosowaniu portfelem a tak wyspecjalizowani w głosowaniu nogami.
Niezadowoleni wyjeżdżają, więc odsetek zadowolonych ciągle rośnie.
  • Odpowiedz
Byłem ! W 2013 roku czyli już 6 lat temu - zapamiętałem najbardziej że karton mleka kosztował kilkanaście złotych w przeliczeniu na cebuliony
  • Odpowiedz
@wycz: Kiwi już tylko można w rezerwacje zobaczyć (a szkoda) ... a drapieżników, pająków i węży tam nie spotkasz kompletnie (duży plus w porównaniu z Australią gdzie wszystko chce Cie zabić ( ͡º ͜ʖ͡º))
  • Odpowiedz
@weshu: Szanuje ale znam historie ludzi, którzy szybko stamtąd wracali. Generalnie trochę zadupie świata - mało rozwinięte oraz wokoło sami Niemcy. Jednak życzę powodzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@rskk: Damy radę ;) mieszkaliśmy i na Malcie w latach jak była podobnie lekko "zadupiasta" oraz w Angli, która jest tak zacofana, że chyba nic tego nie przebije ( ͡° ͜ʖ ͡°) Będzie dobrze, dla mnie najważniejsze żeby ludzie byli luźni (to kochałem na Malcie i w Hiszpanii), i to właśnie chyba jest tam gwarantowane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Nie_Lubie_Poniedzialku: Mam dużo znajomych od NAV'a (logicznie bo zwykle jak firma wdrażała AX to od razu w ofercie był NAV), ja się kodu już od dawna nie tykam, ale w 365 z tego co wiem to nadal X++ (niby C# ale większość bibliotek i tak prawie ta sama).

Nie wiem ile na 1h bo wzbraniam się od zawsze nogami i rękami od pracy jako kontraktor - tylko umowy o pracę
  • Odpowiedz