Wpis z mikrobloga

Cześć,
napisałem drobną aplikację na system Android, która umożliwia sprawdzanie terminu na egzamin na prawo jazdy. Nie ma znaczenia jaki ośrodek egzaminacyjny, aplikacja może sprawdzić to w każdym z 78 ośrodków w Polsce, dla wszystkich kategorii, nie ma znaczenia czy to teoria czy praktyka :)

Dodatkowo jest opcja śledzenia najbliższego terminu egzaminu. Można skonfigurować aplikację tak, żeby wysłała powiadomienie, gdy ktoś anuluje swój termin w danym ośrodku egzaminacyjnym

Udostępniam za darmo, bez jakichkolwiek reklam etc. Jeżeli ktoś chciałby przetestować i podzielić się swoimi uwagami zapraszam do pobierania ze strony: http://szybkie-prawko.pl

#prawojazdy #prawko #szybkieprawko #programowanie #android #programista15k
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@One_Stone: dzięki za komentarz. Generalnie w aplikacji dostępne są wszystkie ośrodki, na które na egzamin możesz zapisać się przez internet. Myślałem, że taka możliwość jest dla wszystkich ośrodków w Polsce, ale faktycznie Łomża nie udostępnia takiej możliwości wobec tego sprawdzenie terminu dla tego miasta na razie nie jest możliwe. W ogóle trochę to dziwne, bo nawet nie mogę znaleźć oficjalnej strony tego WORDu Łomża, masz może link do niego?
  • Odpowiedz
@JrQ-: http://www.word.4lomza.pl
To wyżej, to jest chyba ich oficjalna strona. Przynajmniej tam zawsze odsyłają kursantów po nr konta i inne informacje.
W ogóle to bardzo fajny pomysł na aplikację.
I się zastanawiałem, jak Ci się udało uzyskać terminy rezerwacji z ośrodków, które nie mają rejestracji online, jak np. wspomniana Łomża.

Będę polecał kursantom, przynajmniej tym, którzy zdają w Ostrołęce :)
  • Odpowiedz
Niestety dopóki WORD w Łomży nie udostępni takich informacji w internecie, to w aplikacji też się nie znajdą. Przypuszczam, że kiedyś do tego dojdzie, dzięki za polecenia :)

Muszę dodać chyba listę ośrodków które wspieram (obecnie 78) - szczerze mówiąc byłem przekonany, że to są wszystkie i że cyfryzacja zawitała już wszędzie.
  • Odpowiedz