@MarcinDerk: I starzy ludzie bez własnego zdania. Rodzinka od wczoraj: "Na kogo głosujesz? Ja to na PiS, bo na kogo innego, oni przynajmniej dają, nie to co PełO." Ehh. Jakby nie było innego wyboru
@MarcinDerk: a co z AWSem i Unia Wolnosci-przeciez to te same partie a jsk doliczyc przepoczwarzony PZPR to rzadza trzy partie za zmiane od 80 lat. Demokracja jest wspaniala
@salsecon: moi to samo. A jak mowię, że dzięki temu wiecej zabierają i życie jesy droższe to słysze, ze inni i tak by zabierali, a zycie też by podrożało
@Shaggy_dg: XD Ośmiorniczki- do teraz nie wiem o co w tym chodzi. Ze co, ze nie kaszanka? Laska Amerykanom- wielokrotnie tłumaczone, słowa były wyrwane z kontekstu, pełna wypowiedz była prorocza i przez cała aktualna kadencje rzadu się spełniała regularnie. Szogun- nie było tam żadnego krzesła. Tekst o szogunie faktycznie moim zdaniem trochę nie na miejscu, ale nikt nie robił z tego międzynarodowego skandalu dyplomatycznego. OFE- również wielokrotnie tłumaczone ze nie
Demokracja jest wspaniala
Bo nie ma innego SENSOWNEGO wyboru? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ośmiorniczki- do teraz nie wiem o co w tym chodzi. Ze co, ze nie kaszanka?
Laska Amerykanom- wielokrotnie tłumaczone, słowa były wyrwane z kontekstu, pełna wypowiedz była prorocza i przez cała aktualna kadencje rzadu się spełniała regularnie.
Szogun- nie było tam żadnego krzesła. Tekst o szogunie faktycznie moim zdaniem trochę nie na miejscu, ale nikt nie robił z tego międzynarodowego skandalu dyplomatycznego.
OFE- również wielokrotnie tłumaczone ze nie
@Frank_Underwood: xD
Jakby nie było innego wyboru
Bo nie ma innego SENSOWNEGO wyboru? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dokładnie. Inna opcja to tylko skrajna lewica, albo skrajna prawica. No i jest jeszcze Kukiz, ale on już dostał swoją szansę i jej nie wykorzystal
@SzukamNlcku: Czyli?