Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sigmanus: poziom patologii i zdziczenia obyczajów AD 2019 , fajfus jeden z drugim jeszcze powinien pomóc wózek wnieść czy wynieść z autobusu, tak robili kiedyś faceci z klasą.
  • Odpowiedz
  • 61
@sEB-q pomoc tym samym matkom, które wyzywają go od pedałów, bo ma kolczyk czy tym ojcom, którzy zapowiadają mu, że jak go spotkają to skończy w Odrze? xD
  • Odpowiedz
@Sigmanus: matki polki w MPK najgorsze. Widziałem raz jak słońce centralnie dziecku w twarz prażyło jak siedział w wózku a matka tylko "trzęsła" wózkiem i gadała sobie z koleżanką/sąsiadką. Wyjebka na totalu
  • Odpowiedz
@Sigmanus: o czym ty chrzanisz synek ??? o jakim k... kolczyku ? to ze ktoś mu odpisał w komentarzu ??? Głupiego udajesz czy się dziwisz że wzbudził taką agresję swoim prostackim postem ??? A jakby ktoś tak powiedział do twojej siostry lub żony z wózkiem ot rozumiem że ty byś mu jeszcze piątkę przybił ?
  • Odpowiedz
  • 4
I żeby nie było - też mi przeszkadzają bombelki w autobusach, ale jestem w stanie zrozumieć, że często sytuacja zmusza rodziców z dzieckiem do wyboru właśnie takiego środku transportu. Z tego co tam można wyczytać to w druga stronę to jakoś nie działa
  • Odpowiedz