Wpis z mikrobloga

Jest dołączony kod na te gry (jeden kod). Swoją drogą te zestawy latają 700-800 w promocjach (a przynajmniej tak było w lis 2018)
  • Odpowiedz
@Latajacafretka: Było dużo takich pytań w zeszłym roku przy promocjach na ten zestaw i nie widziałem aby ktokolwiek dostał nośniki z grami. Do tej pory po alledrogo latają te kody do kupienia.
  • Odpowiedz
@NoKappaSoldier73: Można też czekać na Black Friday czy wyprzedaże Warehouse Deals na Amazonie - ja kupiłem za niecałe 580zł cały zestaw (bez gier).
Jeśli ktoś tego na głowie nie miał to i tak polecam wypożyczenie/zagranie u cumpla bo poza początkowym łał to w sumie u mnie się kurzy... (czasami przygram w Astro Bota czy inne Skyrim)
  • Odpowiedz
@NoKappaSoldier73: Ale to używany oczywiście (Amazon określił na idealny i rzeczywiście poza sfatygowanym opakowaniem to nie wiem czy ktoś to zakładał).

W Euro RTV Agd wychodził chyba 800, miał te gry dodatkowo i możliwość rat i to był naprawdę dobry dil.

Jakie gry z tych mniejszych polecacie, może podejdę do tego jeszcze raz? Czekam w sumie na aktualizację No Man's Sky, a tak to gram we wspomniane Astro Bot, Skyrim
  • Odpowiedz
@Latajacafretka: Było dużo takich pytań w zeszłym roku przy promocjach na ten zestaw i nie widziałem aby ktokolwiek dostał nośniki z grami. Do tej pory po alledrogo latają te kody do kupienia.

@lukecz: A możliwe, dlatego mowiłam że nie wiem jak w tym zestawie, bo niektóre mają fizyczne wersje.

Jakie gry z tych mniejszych polecacie, może podejdę do tego jeszcze raz? Czekam w sumie na aktualizację No Man's Sky,
  • Odpowiedz