Wpis z mikrobloga

https://www.futbin.com/19/squad/7752525

Co zmienić?
1. Gram aktualnie tak, niekiedy zmieniam na LO -> Marcelo, ŚPD -> Casemiro
2. Cały skład prawie że niewymienny poza (RAMOS, MARCELO, DE GEA, DE BRUYNE, LALA, MBAPPE - te są wymienne).
3. Co było by można zmienić, mając na uwadze że mam ponad 200k coisów, i załóżmy ok. 200k mógłbym szybko upłynnić kilka kart w klubie, więc ok. 400k coinsów + sprzedaż jakiegoś zawodnika wymiennego. Myślę czy coś może nie pójść w TOTS PL?.
4. Atak raczej nie do zmiany, Mane spoko mi się gra, Emilio też i szkoda mi tej ikony bo niewymienna, MBappe + Lala niedawno kupowani więc wolałbym zostawić. Pomoc i obrona (poza LALA i Campbellem można by zmienić). Nie wiem czy jest sens kupować np. Robersona TOTS na LO, albo Laporte ŚO lub zmiana bramkarza na któregoś z TOTS.
#fut
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie wiem czy jest sens kupować np. Robersona TOTS na LO, albo Laporte ŚO lub zmiana bramkarza na któregoś z TOTS.

@Dlord: absolutnie nie ma sensu. Te zmiany to by były co najwyżej zmiany na podobne, a nie na zauważalnie lepsze. Ja z tego polecam jakąś ikonę za drugiego(za Rodri albo Casemiro) CDMa. Na przykład średniego Petita albo baby Blanca.
  • Odpowiedz