Wpis z mikrobloga

dobra znawcy. ktos mi wyjasni jak ma sie joha do spalania i aerobow? jak czytam to prawie wszedzie pisza, ze jakies plus minus 30 minut po wzieciu trzeba krecic cardio i dopiero wtedy palimy tluszcz. bez cardio podobno johimbina nie robi roboty. czy to tak dziala? np. jak jestem na if i biore johe o 11 rano a zaczynam jesc o 17 to cardio nadal musze robic? lub kiedy biore o 11 i ide na trening np. o 15 kiedy joha przestanie dzialac i czuje sie juz normalnie to mozna to liczyc jako te aeroby po zazyciu? jakie sa ogolnie wytyczne co do stosowania johy i laczenia z cardio?
#silownia #mikrokoksy #johimbina
  • 35
@dwanadziesiec: Możliwe, że ta yoha to shit, a nie prawdziwa yoha lub przesadzasz z dawką. Jeśli chodzi o to cardio itd to jest tylko narzędzie żeby wytworzyć większy deficyt więc doesn't matter kiedy. Byle, żeby nie zaburzało to głównie twojego treningu siłowego. Utrzymana siła = więcej mięcha zachowanego.
@dwanadziesiec: W sumie to bezpieczna dawka to koło 0.2mg/kgmc więc zakładam, że te 10mg nie powinno powodować problemów. Choć nie powinno nie znaczy, że nie może. Dlatego znowu w teorii powinno się zaczynać od mniejszych dawek, a że tutaj niestety pojedyńcza dawka to od razu 10mg no to nic nie zrobisz ¯\_(ツ)_/¯
@dwanadziesiec: rusz łbem.
Okres półtrwania znasz, wiesz kiedy klepie, wszystko Ci opisałem.

Trening siłowy nie służy do spalania kcal. Na treningu siłowym masz pilnować ciężarów i starać się zrobić go maksymalnie dobrze, żeby utrzymać mięśnie.

Na IFie nie trenujesz chyba codziennie.
Ja trenowałem eod. W DNT brałem yohę co godzinę po 10mg, ostatnia porcja 2h przed otwarciem okna. Starałem się w trakcie postu cokolwiek robić.

W DT jak miałem czas z
@mentalnazielonka: Jak jesz co godzinę i to zużywasz to nie działa tak samo jak 50mg na raz.
Przecież masz okres półtrwania, a ja wszystko szybciej metabolizuje, więc u mnie po 2h z 10mg jest mniej niż 5mg, a z kolejnych 10mg powinienem mieć 7,5 i pewnie mam mniej. Zakładając, że rozpada się normalnie to po 2h mam 5+7,5 + świeże 10mg. Zanim to 10mg się wkręci na dobre, to organizm jeszcze
@Skogyr To jak wytlumaczysz ze zarzucalem 10mg z rana na czczo z 400mg kofeiny i potrafilo mnie trzymac do wieczora?

Mam na mysli pobudzenie, zle samopoczucie lekkie trzesienie sie lap itd.

Jak kiedyd dorzucilem 2 capsa to #!$%@? mnie az skrecalo, stany lekowe i inne gowna.