Aktywne Wpisy

WarmianinPodlaski +303
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
AST0N +34
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

#heheszki #humorobrazkowy #rakcontent #pasjonaciubogiegozartu #feminizm
źródło: comment_3GW9lB6F98u972N0oL1udYQL8sLoSOvE.jpg
PobierzKoleżanka @sprawca-calego-zamieszania wrzuciła wyżej.
Komentarz usunięty przez autora
@vind: niekoniecznie. Wszak to działanie w afekcie. Przekroczenie by było gdyby ona zaczęła odchodzić, a on ją gonił i psiknął gazem w twarz.
@vind: na filmie widać, że go szarpnęła. Ty nie czuł byś się zagrożony, jakby cię ktoś od tyłu zachodził o szarpał?
@Strzelec_Kurpiowski: No i odwórcił się zobaczył, że kobieta i wtedy psiknał gazem. To chyba gośc musiałby 10 lat siedziec w piwnicy żeby się czegoś takiego przestraszyć na tyle aby gazować.
@szurszur: oczywiście, że daje mu prawo. To jest obrona konieczna, a każdy człowiek ma prawo do nietykalności cielesnej i jej obrony.
@szurszur: nie twoja to rzecz. Już samo naruszenie nietykalności osobistej to powód do obawy.
@Strzelec_Kurpiowski: na filmie nie widać jej ręki na ramieniu.. Poza tym nie, gdyby ona mnie szarpnęła to bym się zagrożony nie poczuł.
@Strzelec_Kurpiowski: No i zbłaźniłeś cała narrację. Jaka obrona konieczna. Musiałaby popełnić przestepstwo. A jakby tego było mało jaka duża rozbieżnośc miedzy dotknieciem a zastosowanym środkiem. W razie obrony koniecznej srodki musza być dostosowane do sytuacji. Tu nie były.