Wpis z mikrobloga

@SweterWPaski: wandalizm jest wandalizm, nie chcę śmieci widzieć w publicznej przestrzeni i mało mnie obchodzi co tam jest napisane: "arka gdynia", "lubię w dupę", czy "idź do lidla bo sobota". Śmieci to śmieci, wandalizm to wandalizm. Niech mi jakiś pseudo dziennikarzyna nie piszę, że "hoho, aktywistkę zaatakowali", g---o a nie aktywistka!
  • Odpowiedz
@Strzelec_Kurpiowski: no tak, typowa feminazistka xDD pościg jak w Most Wanted, sapy do typa, łapie go za ramię i chcę zrobić słynne chimp out jak nyglety, a gość atakuje gazem XDD no k---a, niesamowite, że ludzie się bronią gdy poczują zagrożeni. W ogóle, gość w kapturze, ciemne bryle, gęba Kelhtuza XDD prowo jak nic.
  • Odpowiedz
bez kłamania już memów robić nie umiesz? Nie było żadnego ataku ze strony tej baby, to po co sobie dopisujesz kolorową rzeczywistość?

@Nieprzyjazny_Ziemniak:

Na filmie, który sama nagrała, widać że gazem dostała po tym jak go zaszła od tyłu i
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@Strzelec_Kurpiowski: dzisiaj widziałem na yt jakieś ścinki z tego protestu od pyty. Laska miała na sobie kamizelkę z napisem antifa. Zastanawiam się, kiedy media zaczną walczyć z lewackim faszyzmem z taką gorliwością, jak robią to z faszyzmem po prawej stronie.
  • Odpowiedz
filmik wymutowany, pewnie krzyczała za nim, pobiegła i go dotknęła więc psiknął. Mogła mieć przecież nóż czy cokolwiek, psiknął dla spokoju co nie?

@Shatter: nie trzeba noża, wystarczy że miała HIV bo się z antifą i LGBT kręci, to już małe zadrapanie wystarczy żeby nieszczęście było.

Takich trzeba na odległość trzymać i gaz jest tu bardzo dobry ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
no to po co linkujesz artykuł odwrotny do swojej tezy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@krave: żeby pokazać jaką propagandę stażyści wyborczej z oko.press odwalają. Wrzuciłem też link do ich filmu, gdzie sami się orają, bo widać że to ona najpierw go zaatakowała od tyłu, a potem dostała gazem XD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@Strzelec_Kurpiowski: osobiście lata mi ta cała afera o obrazki, bo moich uczuć to nie obraża ale bardzo dobrze, że gość psiknął jej w twarz. Poczuł się zagrozony więc działał w ramach samoobrony, jestem ciekawy, czy gdyby sytuacja była odwrotna i to babka psiknęła gazem to też byście mówili że nie została zaatakowana?
  • Odpowiedz
Zastanawiam się, kiedy media zaczną walczyć z lewackim faszyzmem z taką gorliwością, jak robią to z faszyzmem po prawej stronie

@AlgorytmPrima: Nie zaczną.

To jest "pozytywny f-----m" tak jak mają "pozytywną dyskryminację" czy "pozytywną nietolerancję" do tego dochodzi "pozytywna nienawiść" czy "pozytywna agresja" i tak dalej :)
  • Odpowiedz