Aktywne Wpisy

Njal +530
42 butelki za 2 złote 10 groszy w butelkomacie Lidla, szedłem przez całe osiedle obładowany siatami z pustymi pojemnikami po sokach jak menel, a końcowo wyszedłem na tym nawet gorzej niż pan Mietek ponieważ w lokalnym warzywniaku za szkło po Perle placą 20 groszy a ja dostałem 5 groszy od butelki - w Niemczech za tyle plastiku dostałbym rabat na jakieś 20% koszyka zakupowego, no ale Polaczka można dymać
#ekologia
#ekologia
źródło: temp_file6374915349409107727
Pobierz
szynszyla2018 +86
Czy istnieje coś takiego jak numer 112 ale w formie sms? Po wczorajszej akcji w autobusie komunikacji miejskiej w #katowice uważam że takie coś powinno istnieć a jeśli istnieje to chce wiedzieć w jaki sposób.
Akcja wyglądała tak, że naćpany typ chodził z drutem po autobusie i wykrzykiwał że zaj3bie pedofila. Krzyczał to do obcych ludzi. Cała jazda busem to było łudzenie się że akurat do ciebie nie podjedzie. Generalnie
Akcja wyglądała tak, że naćpany typ chodził z drutem po autobusie i wykrzykiwał że zaj3bie pedofila. Krzyczał to do obcych ludzi. Cała jazda busem to było łudzenie się że akurat do ciebie nie podjedzie. Generalnie

#heheszki #humorobrazkowy #rakcontent #pasjonaciubogiegozartu #feminizm
źródło: comment_3GW9lB6F98u972N0oL1udYQL8sLoSOvE.jpg
Pobierzprzystanki autobusowe
#clownworld, oczywiście, że musiałeś jakoś usprawiedliwić całe zajście, hehe, ja rozumiem ;)
@Nieprzyjazny_Ziemniak:
Na filmie, który sama nagrała, widać że gazem dostała po tym jak go zaszła od tyłu i
Komentarz usunięty przez autora
@Shatter: nie trzeba noża, wystarczy że miała HIV bo się z antifą i LGBT kręci, to już małe zadrapanie wystarczy żeby nieszczęście było.
Takich trzeba na odległość trzymać i gaz jest tu bardzo dobry ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@krave: żeby pokazać jaką propagandę stażyści wyborczej z oko.press odwalają. Wrzuciłem też link do ich filmu, gdzie sami się orają, bo widać że to ona najpierw go zaatakowała od tyłu, a potem dostała gazem XD
Masz działający link jeszcze może? Bo wywala błąd i nie działa.
https://video.fwaw7-1.fna.fbcdn.net/v/t42.9040-2/60196906_610389182811077_821074017577336832_n.mp4?_nc_cat=106&efg=eyJybHIiOjg1NiwicmxhIjo3NTksInZlbmNvZGVfdGFnIjoic3ZlX3NkIn0%3D&_nc_ht=video.fwaw7-1.fna&oh=1f57483318f7394651ee4726913653ba&oe=5CD6E062
XD
@AlgorytmPrima: Nie zaczną.
To jest "pozytywny f-----m" tak jak mają "pozytywną dyskryminację" czy "pozytywną nietolerancję" do tego dochodzi "pozytywna nienawiść" czy "pozytywna agresja" i tak dalej :)
źródło: comment_W7sXe98qfgggso8KZCOrDuVYJte9FZ2R.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora