Own3dbyArjen Own3dbyArjen 10.05.2019, 17:36:11 4 + 10.05.19 -Porcja informacji ze świata AC Milanu. #acmilaninfo - hasztag do śledzenia wszystkich newsów.Jeżeli ktoś chce być na bieżąco z dodawanymi newsami -> FacebookWszystkie wiadomości w kolejności dodawania -> co nowego?Przede wszystkim polecam:Leonardo gotowy podpisać Saint-Maximina, ale za mniej niż 35 milionów euroAC Milan złożył ofertę dla Di FrancescoIle zarabiają dyrektorzy AC Milanu?Spis:Galliani: Brakuje mi AC Milanu w Lidze MistrzówAC Milan złożył ofertę dla Di FrancescoLeonardo gotowy podpisać Saint-Maximina, ale za mniej niż 35 milionów euroSalvini: Di Francesco w Milanie? Nie każcie mi komentować.Simone Inzaghi kolejnym kandydatem do bycia następcą GattusoGazidis chce, aby następcą Gattuso był Unai EmeryDonnarumma może odejść, jeżeli nie będzie Ligi MistrzówFiorentina – AC Milan: PowołaniaGattuso: Zawsze trzeba stawiać klub ponad wszystkimIle zarabiają dyrektorzy AC Milanu?AC Milan interesuje się Shkodran MustafimPochettino: To byłby idealny moment na zamknięcie rozdziału#acmilan #seriea #pilkanozna #milan #piatek #mecz źródło: comment_BkvEBbtN1j32PGmgpYipJJ0wZIYTzyxY.jpg Pobierz
DAS_REICH DAS_REICH 10.05.2019, 17:53:31 4 + @Own3dbyArjen skończ z tymi "newsami" bo i tak nikogo ten cienki klub nie interesuje.
VukoDrakkainen VukoDrakkainen 11.05.2019, 17:38:15 via Wykop Mobilny (Android) 1 + @DAS_REICH: mnie interesuje do czasu aż gra Piątek, więc @Own3dbyArjen dzięki za robotę.
#acmilaninfo - hasztag do śledzenia wszystkich newsów.
Jeżeli ktoś chce być na bieżąco z dodawanymi newsami -> Facebook
Wszystkie wiadomości w kolejności dodawania -> co nowego?
Przede wszystkim polecam:
Leonardo gotowy podpisać Saint-Maximina, ale za mniej niż 35 milionów euro
AC Milan złożył ofertę dla Di Francesco
Ile zarabiają dyrektorzy AC Milanu?
Spis:
Galliani: Brakuje mi AC Milanu w Lidze Mistrzów
AC Milan złożył ofertę dla Di Francesco
Leonardo gotowy podpisać Saint-Maximina, ale za mniej niż 35 milionów euro
Salvini: Di Francesco w Milanie? Nie każcie mi komentować.
Simone Inzaghi kolejnym kandydatem do bycia następcą Gattuso
Gazidis chce, aby następcą Gattuso był Unai Emery
Donnarumma może odejść, jeżeli nie będzie Ligi Mistrzów
Fiorentina – AC Milan: Powołania
Gattuso: Zawsze trzeba stawiać klub ponad wszystkim
Ile zarabiają dyrektorzy AC Milanu?
AC Milan interesuje się Shkodran Mustafim
Pochettino: To byłby idealny moment na zamknięcie rozdziału
#acmilan #seriea #pilkanozna #milan #piatek #mecz
źródło: comment_BkvEBbtN1j32PGmgpYipJJ0wZIYTzyxY.jpg
Pobierz