Own3dbyArjen Own3dbyArjen 08.05.2019, 20:00:01 2 + 08.05.19 -Porcja informacji ze świata AC Milanu. #acmilaninfo - hasztag do śledzenia wszystkich newsów.Jeżeli ktoś chce być na bieżąco z dodawanymi newsami -> FacebookWszystkie wiadomości w kolejności dodawania -> co nowego?Przede wszystkim polecam:Leonardo spotkał się z Di FrancescoTonali: Szalałem na punkcie Rossoneri, a moim idolem był GattusoSzewczenko: W przyszłości chcę być trenerem AC MilanuGattuso pogodził się z Bakayoko, ale Francuz nie zostanie wykupionySpis:Inter Mediolan chce pozyskać BakayokoGerman Pezzella nie zagra przeciwko AC MilanowiTonali: Szalałem na punkcie Rossoneri, a moim idolem był GattusoGattuso pogodził się z Bakayoko, ale Francuz nie zostanie wykupionyWszystkiego najlepszego Franco BaresiCalhanoglu powinien być gotowy na FiorentineZarząd nie jest jednogłośny w sprawie nowego treneraSzewczenko: W przyszłości chcę być trenerem AC MilanuLeonardo spotkał się z Di FrancescoCalhanoglu trenował z drużyną#acmilan #seriea #pilkanozna #milan #piatek źródło: comment_r47dNtfN7gkkdZ0orZr3iSPdDHmQx3ih.jpg Pobierz
#acmilaninfo - hasztag do śledzenia wszystkich newsów.
Jeżeli ktoś chce być na bieżąco z dodawanymi newsami -> Facebook
Wszystkie wiadomości w kolejności dodawania -> co nowego?
Przede wszystkim polecam:
Leonardo spotkał się z Di Francesco
Tonali: Szalałem na punkcie Rossoneri, a moim idolem był Gattuso
Szewczenko: W przyszłości chcę być trenerem AC Milanu
Gattuso pogodził się z Bakayoko, ale Francuz nie zostanie wykupiony
Spis:
Inter Mediolan chce pozyskać Bakayoko
German Pezzella nie zagra przeciwko AC Milanowi
Tonali: Szalałem na punkcie Rossoneri, a moim idolem był Gattuso
Gattuso pogodził się z Bakayoko, ale Francuz nie zostanie wykupiony
Wszystkiego najlepszego Franco Baresi
Calhanoglu powinien być gotowy na Fiorentine