@Naprany: Ale to jest ciekawy wątek i nie ma co go ucinać, jak widze kolega velion powyżej. Jestem ciekawy, czy radek jest w ONR oraz inni uczestnicy do czego należą. może to być ciekawy wątek
@Bigbrother: Pojęcie o gotowaniu ma, więc nie możliwe, że nie gotuje wcale. Wyjaśniał jak to wygląda w domu. Żona przychodzi do domu z pracy wcześniej, on pracuje do późna więc logiczne jest, że to ona przygotuje posiłek.
@mmamia: nie moja droga. Nie mów mi jak mam postrzegać ludzi. Nie narzucaj swojego toku myślenia. Ja ci nie mówię, że myślisz źle, wiec bądź dorosła i nie mów, jak mam to widzieć. Wg ciebie obowiązki to stanie w garach, dla mnie obowiązek to zupełnie inne sprawy.
@adamdd: ja nie napisałam, że to on. ale napisałam, że mnie by nie zdziwił fakt, że on jest w ONR. dla mnie to ciekawy trop, a nie fakt. nigdzie nie napisałam, że to jest jakiś dowód w sprawie itp. wiecie... no wyrażam swoje zdanie na forum, nie oskarżam, tylko komentuje temat :)
@Bigbrother: "hurr durr mam low IQ i nie umiem czytać ze zrozumieniem". Proporcjonalnie z każdym Twoim wpisem, tzn. z każdym kolejnym Twoje IQ w moich oczach marnieje xD
źródło: comment_ZOwHFJlXoxQtAUEHTlENY2CnKe57UZrB.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora