Pracował ktoś jako programista (jakby JavaScript to już w ogóle super) w Operze (Opera) we Wrocławiu i mógłby się wypowiedzieć? Oczywiście cokolwiek więcej niż to że mają ładne biuro. :) #programista15k #programowanie #pracbaza #praca #pracait #frontend #javascript
@konradowski1995: Ja akurat mam tylko negatywne opinie, kompletna amatorszczyzna. hry w tej firmie to kompletna pomylka, pewnie jakies kochanki dyrektorow, bo do pracy to one sie nienadaja.
@konradowski1995: Zrezygnowalem z rozmowy, nie wyobrazam sobie uzeranie sie z takimi idiotkami w pracy.
miałeś kontakt
@konradowski1995: Kontakt to bardzo duze naduzycie. Gdy po drugiej stronie jest ktos z jednocyfrowym iq to bardziej to co ja staram sie ustalic idzie w proznie.
@FortunaHej: Masz jakiś ogromny kontakt z HR w obecnej firmie której pracujesz? :) Że z tamtymi byś miał się użerać w pracy? Pewnie nie masz w ogóle kontaktu. Ja pracuję w startupie, więc HR to również trochę taki manager biura, da fakturę z biura rachunkowego itp. ale ogólnie i tak nie mam prawie z nim kontaktu. Z HR ma się z reguły kontakt tylko na etapie rekrutacji i to tej
@konradowski1995: Zreszta mam kontakt z ludzmi z Vewd'a i po mojej historii bez problemu kazdy wie o kogo chodzi. Nie jestem pierwszy ktory rezygnuje przez ich niekompetencje.
#programista15k #programowanie #pracbaza #praca #pracait #frontend #javascript
@konradowski1995: Zrezygnowalem z rozmowy, nie wyobrazam sobie uzeranie sie z takimi idiotkami w pracy.
@konradowski1995: Kontakt to bardzo duze naduzycie. Gdy po drugiej stronie jest ktos z jednocyfrowym iq to bardziej to co ja staram sie ustalic idzie w proznie.
Z HR ma się z reguły kontakt tylko na etapie rekrutacji i to tej
@konradowski1995: Tak, zreszta tak samo jak w poprzedniej.
@konradowski1995: jak pracujesz na B2B albo przez zewnętrzną firmę, w innym przypadku z HRami masz kontakt