Aktywne Wpisy

Soothsayer +108
Bydgoszcz dzień dwudziesty piąty, czuję, że finał jest coraz bliżej, finałowa konfrontacja ze starym. Nie da się współpracować z człowiekiem, którego jedynym sensem życia jest narzekanie na wszystko, popełniłem błąd wyciągając do niego pomocną dłoń, źle zinterpretowałem jego narzekanie, nie chodzi o to, żeby rozwiązać problem tylko żeby mieć na co narzekać, w momencie kiedy ja rozwiązuje jego problem to staję się jego wrogiem bo zabieram mu sens życia czyli powód do
źródło: d9ebd71f-8870-4bc3-b8d9-3cd5b2664591
Pobierz
GangKobry +86

Tam nie ma normalnych zjazdów prawie tylko takie wielkie ronda nad/pod autostradą
No i na ekspresowkach maja zwykle ronda bez świateł. Jedziesz z maksymalną prędkością dopuszczalną czyli taką jak na autostradzie 70m/h a tu jebut rondo xD
@camaro98: Znaki też zabrała?
Jeżdżę z kamerką kilka lat i ani razu nie przyszło mi do głowy wrzucać cokolwiek do sieci. Bądź bardziej wyrozumiały dla innych. Każdy z nas popełnia błędy. Dobrze, że jesteś czujny i nie doprowadzisz do kolizji, obyś miał zawsze tyle szczęścia. Ci kierowcy nie są Twoimi wrogami, tylko współużytkownikami drogi. Ty też miewasz gorsze dni
@errorek95: A Ty jesteś na pewno najlepszym kierowcą i nigdy nie złamałeś przepisów, nie zajechałes nikomu drogi i zawsze jesteś uprzejmy dla innych uczestników drogi... Masz kilka lat prawo jazdy, a puszysz się jakbyś wszystkie rozumy pozjadal.
Do tego jesteś wszechwiedzący.
Wrzuć na luz. Z takim podejściem, to zawsze znajdziesz materiał do swoich kompilacji, tylko po co?
Zwoje to się przepalają ludziom tutaj kiedy włączysz lewy kierunkowskaz jak wszyscy, którzy jadą pod górkę, ale pojedziesz faktycznie w LEWO tak jak sygnalizujesz czyli w tą brukowaną drogę,¯\_(ツ)_/¯
https://www.google.pl/maps/@53.4476331,14.5733143,3a,47.7y,14.14h,86.52t/data=!3m6!1e1!3m4!1scRT7u37I_lfULW5Z6dYhLw!2e0!7i13312!8i6656
@camaro98: O jakim znaku na środku piszesz? Bo ja o znaku oznaczający rondo na każdym wjeździe.