Wpis z mikrobloga

@camaro98: nie wiem pewnie jadą na takie duże ronda nad autostradami

Tam nie ma normalnych zjazdów prawie tylko takie wielkie ronda nad/pod autostradą

No i na ekspresowkach maja zwykle ronda bez świateł. Jedziesz z maksymalną prędkością dopuszczalną czyli taką jak na autostradzie 70m/h a tu jebut rondo xD
  • Odpowiedz
@Atreyu: xddd to ja się nie dziwie że ciągle się słyszy że ktoś się w UK wpierdzieli na autostradę pod prąd XDD jak bym codziennie tyle rond kręcił to też by mi kiedyś odbiło XDDD
  • Odpowiedz
@hellfirehe W Szczecinie niemal w każdym miejscu, w którym powstało w ostatnich to do jeździ się subiektywnie płynniej. Jak ktoś umie po rondach jeździć to już w ogóle jedzie niemal bezstresowo i płynnie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@errorek95: serio? Chciało Ci się to montować? Zajmij się czymś pożytecznym...
Jeżdżę z kamerką kilka lat i ani razu nie przyszło mi do głowy wrzucać cokolwiek do sieci. Bądź bardziej wyrozumiały dla innych. Każdy z nas popełnia błędy. Dobrze, że jesteś czujny i nie doprowadzisz do kolizji, obyś miał zawsze tyle szczęścia. Ci kierowcy nie są Twoimi wrogami, tylko współużytkownikami drogi. Ty też miewasz gorsze dni
  • Odpowiedz
@azgag: Tak, chciało mi się, zajęło mi to aż godzinę. To nie jest gorszy dzień tych ludzi tylko kompletna nieumiejętność jazdy, ewentualnie kompletna wyjebka we wszystko co jest na około. Lubię oglądać różne kompilacje stop cham/polskie drogi i inne podobne bo takie jest moje hobby i sam też sobie czasem takie filmy wrzucam i nic ci do tego czy dla mnie jest to pożyteczne czy nie. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
tylko kompletna nieumiejętność jazdy

@errorek95: A Ty jesteś na pewno najlepszym kierowcą i nigdy nie złamałeś przepisów, nie zajechałes nikomu drogi i zawsze jesteś uprzejmy dla innych uczestników drogi... Masz kilka lat prawo jazdy, a puszysz się jakbyś wszystkie rozumy pozjadal.

To nie jest gorszy dzień tych ludzi

Do tego jesteś wszechwiedzący.
Wrzuć na luz. Z takim podejściem, to zawsze znajdziesz materiał do swoich kompilacji, tylko po co?
  • Odpowiedz