Aktywne Wpisy
MG78 +364
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
WielkiNos +141
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
#heheszki #bekazjanusza #januszebiznesu #gastronomia
Kurierowi, pani w sklepie czy fryzjerowi czemu nie dajesz?
Komentarz usunięty przez autora
@l1pka: dlaczego akurat kurier i dostawca pizzy a nie baba na kasie czy listonosz?
@LM317K: bo nie ma takiej etykiety
Ludzi wszystkich zawodów, czy tylko tych, w których przyjęło się, że pracodawca przerzuca część obowiązku wypłacania wynagrodzenia na klienta?
@wallygatorrrr: xD
Zawodowy kelner ( xD) here
Już raczej się tego nie robi. Tylko w jakichś podrzędnych budach dalej jest ta praktyka.
Napiwek to nie gratyfikacja za pracę która trzeba wykonać tylko za dodatkową część, czyli opowiedzenie o serwowanych daniach, napojach.
Serwis wina, koniaku czy nawet w----y wymaga trochę wiedzy i przygotowania, wbrew powszechnej
A jakbys we wszystkich restaracjach dostal taka oferte?