Aktywne Wpisy

Bunch +67
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +2
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

#muzyka #pytanie #billieeilish
źródło: comment_M8nDHseqmJMkrOYSObdjqFDl0sCl6EiN.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Lookazz Osiemnastoletnia piosenkarka z USA, posłuchaj sobie bury a friend czy bad guy, ale lepiej więcej, żeby ocenić do dobrze( ͡º ͜ʖ͡º)
@Albinotyczny_zolw_miekkoskorupowy A mnie właśnie pociąga jakoś. To co widzę z teledysków i z wywiadów to mógłbym się z nią znać :p
@StarySkuter Rozwiniesz myśl?
Nie jestem fanem, ale widziałem teledysk bad guy i zastanawia mnie jak to jest, że ona tam śpiewa o sobie.
Guy w słowniku oznacza faceta. Czy jest jeszcze jakieś inne znaczenie o którym nie wiem?