Aktywne Wpisy

Zuzka_z_Bornholmu +311
Dla Chińczyka granie Chopina to jest kwestia biologiczna, naturalna, granie jak granie.
Dla Polaka to dramatyczne doświadczenie, metafizyka. To wyznanie serca narodu.
#konkurschopinowski
Dla Polaka to dramatyczne doświadczenie, metafizyka. To wyznanie serca narodu.
#konkurschopinowski
źródło: 54
Pobierz
maly_atak_paniki +243
Ahh tak, te oczy po matce #harrypotter
źródło: 989cd6c2f6e6c9976814ffb2e75fe80.jpg
Pobierz

Chcesz być wołany? LINK
Zapraszam na steram właśnie startuje i do 19 będę pykał w coś( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzisiejsza gra:
The Sims
Data wydania: luty 2000
Platformy: PC, GameCube, PS2, XBOX
Gatunek: Symulator
Opis: Nigdy nie zrozumiem fenomenu Simsów, chociaż sam lubiłem się w nie zagrywać.
Innowacyjność, w tej grze i możliwość prowadzenia życia sima tak jak się chce. To gra w której każdy mógł być każdym xD Gra wydana przez studio Maxis czyli studio które stworzyło SimCity czy SimTown ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiadomo sam tytuł nie był tak rozwinięty jak już Sims 2 ale dawał sporo frajdy. Zwłaszcza gdy sprzedawało się drabinę gdy Simowie byli w basenie xD
Kto odpalał fajerwerki w domu ten w cyrku się nie śmieje xD
Ja pamiętam że czasem bawiłem się w zwyrola a jak u Ćwirów brałem posiadłość to sprzedawałem groby żeby mi duchy po posesji nie zasuwały xD
To tyle jak ktoś ma jakieś pomysły/uwagi to zapraszam do komentowania( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oceny graczy PC:
Metacritic: 7,9
Gry-online: 8,4
#retrogaming #staregry #gry
źródło: comment_NAzh3Th2sKw99sjof9InI2ypBbIxlYEs.jpg
Pobierzźródło: comment_rqrpVw9a1TONxjNXt9h9a8DI8KhBtTMu.jpg
PobierzMożesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
! @Krx_S @EsoGetsReal @BaNaNv13 @Dominias @Mandarlin @scoobydoopl @wielkilen @Gandezz @Gregin77 @omi_kron @RaknieborakzDojczow @wieczorx @Pepek160 @jamnig @ponik_kolny @Puccini @poprostumort @krullol @mocneAnaboliczne @CWhitePL @Renessa @martinlubpl @wlochatyjoe @Vinet @rekoj @mam_tu_niezly_ubaw_ @dreszczykemocji @dajpandolara @wojtal567
źródło: comment_pM0oEYmeew958rpD3h0K7mO5XPWSNlNN.jpg
Pobierz@Krx_S: zapomniałeś w platformach dodać PSP bo tez były simsy i na MacOS również! :)
źródło: comment_a66RDbOacX7rzxdqBDejvyh6KLGfzPlR.jpg
Pobierz