Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +587
Ciekawostka. Ostatni oficjalny wpis od wykopu jest... wygenerowany przez AI
1. Po czym to poznać? Emotikony używane na początku każdego akapitu: 🔄 🗂 🕵️♂️ 🔍
2. Używanie "długich myślników" czyli EM DASH – normalny użytkownik komputera nie ma myślnika pod ręką więc używa minusa - jako zastępczego myślnika
3. "oraz przywrócenie funkcjonalności przez Was cenionych" nie brzmi jak naturalnie zdanie w języku polskim
4. Mamy zestaw unikatowych wykopowych lenny face ( ͡° ͜ʖ ͡
1. Po czym to poznać? Emotikony używane na początku każdego akapitu: 🔄 🗂 🕵️♂️ 🔍
2. Używanie "długich myślników" czyli EM DASH – normalny użytkownik komputera nie ma myślnika pod ręką więc używa minusa - jako zastępczego myślnika
3. "oraz przywrócenie funkcjonalności przez Was cenionych" nie brzmi jak naturalnie zdanie w języku polskim
4. Mamy zestaw unikatowych wykopowych lenny face ( ͡° ͜ʖ ͡
źródło: Zrzut ekranu 2025-06-30 145008
Pobierz
Foxing 0
Biorąc pod uwagę, że chciałbym kupić samochód z automatem, i NIGDY nie wypożyczać / kupować takiego z manualem, czy prawko tylko na automat jest najsensowniejszym rozwiązaniem?
#samochody #prawojazdy #motoryzacja
#samochody #prawojazdy #motoryzacja

@bkwas: czekam na informacje w tym temacie, masz jakąś stronę?
Moja strona
Instagram
We Wrocławiu na bank znajdę miejsce dla siebie :) Będę informować tutaj pod #rozkminkrzaka czy na FB
Jestem mistrzem słomianego zapału, cesarzem porzucania zajawek, więc lubię się złapać czegoś nowego - rękodzieło to naprawdę niezłe miejsce dla mnie :)
Ja też biorę się za porządki po produkcji i zliczam to co zostało XD Szykuj dla mnie świecący breloczek z lisem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- (https://bido.com.pl/product/breloki-hdd/) brakuje mi tutaj fotki takiej "normalnej" + jakieś info o wymiarach
- (https://bido.com.pl/product/mechanizmy-2/) brakuje mi tutaj info o wymiarach i o tym czy np. można sobie wybrać czy mechanizmy mają być z czy bez "kółeczka do nakręcania"
Dzięki wielkie!
A lis już czeka zalany, obrobię i pojawię się w pewnym miejscu żeby Ci dać ;)
Czekam na postępy i daj znać, jak znów będziesz miał w łapach samoświecące materiały - wiem o co najmniej dwóch chętnych wśród moich znajomych ;)
Masz koszty stoiska + nocleg + dojazd + materiały + koszty działalności + jakieś koszty własne.
Dlatego staram się ominąć każdego możliwego pośrednika żeby nadal ceny były atrakcyjne i możliwie przystępne nawet jak na rękodzieło ;D
Ale jeśli chodzi o Pyrkon - kurde warto. Jeśli człowiek dobrze się przygotuje to przy
No i dzięki serdeczne Miras ;)
Chciałbym teraz trochę wyjść do ludzi - jednak na żywo jest zawsze inaczej niż przez neta. Mogę pozbierać opinię, pośmiać się z ludźmi, czasem oni sami
Trafily sie jakies lepkie raczki, co zawinely towar bez placenia?
Garaz to dobry pomysl tylko na cieple miesiace, zdecydowanie lepszym jest wynajecie malego pomieszczenia w biurowcu, pewnie koszty koszt wcale nie wiekszy, a logistycznie wszystko lepiej rozwiazane.