Aktywne Wpisy

hinol666 +19
#limanowa autentycznie zaczynam się obawiać o swoich bliskich, niby szansa, że chłop wejdzie jakimś cudem do losowego domu i akurat będzie to mój dom jest niska, ale nie zerowa..

Kamenes +13
Ludzie tak łatwo to oceniają, a to przecież jest trudna akcja. Ten morderca jest na swoim terenie, zna każdy zakamarek, bo on tam żył, jest noc i przez to policjanci nie mogą za bardzo strzelać, podobno morderca ma b--ń dalekodystansową - jak przeprowadzić akcję tak, żeby żaden policjant nie został zabity? To trudne, współczuję im tego.
#limanowa #kryminalne
#limanowa #kryminalne

Tak czy inaczej temat firmy raz na jakiś czas gdzieś tam latał i wszystkim się osłuchał, pewnie myśleli że to nigdy się nie uda bo sam miałem takie momenty,
Miałem ubera, ale posypało się ostatnio, niby siedzę też raz na jakiś czas na ciężarowym w zastępstwie, albo łapie dodatkowe zlecenia, ale chcialbym bardziej ustabilizować wszystko.
Poza tym super że działacie razem z różową - fajny motor napędowy ;)
Ty byłeś zajęty czarowaniem w swoim magicznym, drewnianym pudełku i zagadywaniem gościa. Wyglądało to trochę jak uliczny przekręt, trochę się obawiałem czy ktoś w tym czasie mu nie gwizdnął portfela ;)
W marzeniach chciałbym mieć całkowicie ciemne stoisko w którym z sufitu zwisałyby setki moich naświetlonych produktów i każdy mógłby zobaczyć z bliska jak to wygląda ąle to już daleka daleka przyszłość ;)
Tak czy tak, jakby Cię kiedyś
- Ja cię faktycznie aktywnie szukałem bo cię już znałem, ale jeśli bym cię nie znał to też bym pewnie nie ogarnął że to się świeci. No i faktycznie mało widoczna ta budka, mógłbym nie zauważyć. Przydałoby się lepsze obklejenie tego.
- Jeśli chodzi o towar, to dla mnie te buteleczki najlepsze xd <3 Mógłbyś to jakoś w reklamę puścić
źródło: comment_cakJgHH9Digkx9v9K6T1mCKv5fk9A04F.jpg
PobierzZ buteleczkami prawdopodobnie zrobię tak jak mówisz czyli heal/potion. Kiedyś robiłem komuś taki zestaw na zamówienie ale w natłoku wszystkiego jakoś zapomniałem porządnie przygotować się na Pyrkon i miałem tylko po 6 sztuk 3 kolorów. Na stronie będą na
wyżywasz sie twórczo na odpowiednim poziomie? Wiesz, że całe Mirko czeka na Twój zbiór ;>
Wczoraj w aucie jak wracaliśmy z Pyrkonu puszczałem dziewczynie wigilijne RWM - pierwsze czytane opowiadanie było Twojego autorstwa o Panu A. i jego suczce po porodzie.
Pamięć o twoich wpisach dalej się tutaj unosi, pamiętaj o tym stary.
Nie bój się nie idę w rękodzieło (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Tryt chyba w 90% procent przypadków jest dostępny w postaci malutkich fiolek o różnych rozmiarach.
Widywałem 1,5mmx6, 1,5x12, 3mmx12 i większe. Już z doświadczenia podpowiem, że nie warto brać tych o średnicy 1,5mm - są zauważalnie słabsze od 3mm a niewiele tańsze.
Każda była zalewana przeze mnie żywica epoksydową - szklo to jednak szkło, chociaż one wyglądają naprawdę solidnie, są lekkie i w teorii trzeba mieć pecha żeby zbić.
Ale jak dla mnie najłatwiejszy sposób to właśnie żywica. Niektóre trytowe robiłem w formie pocisku, więc były obudowane metalem, ale w środku tak samo była żywica żeby fiolka nigdzie się nie