Wpis z mikrobloga

Tfw wracasz o 4 nad ranem i jakiś pijany typek chce cię zgwałcić i drze mordę na całą okolicę że chce w grupce r----ć tę laskę i gdyby nie 10 typa którzy go trzymali to mogłoby być tragicznie. Smutny i przerażający widok. No ale wiadomix, kobiety mają łatwiej hehe uprzywilejowana płeć co nie mati xD Już nie mówiąc o catcallach jakichś pijanych typów i zaczepianie z tymi zapijaczonymi polackimi mordami cuchnącymi od wódy, no cudowna atencja po prostu <333
#logikaniebieskichpaskow #przegryw
  • 103
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fuechsinn: Ale co ci w biały dzień zrobią? Niewiele, chyba, że na jakimś odludziu. A gdyby chodziło o kradzież, to płeć ma tu niewielkie znaczenie.

Jakiekolwiek macie zagrożenia ze względu na płeć, to z miejsca zamieniłbym się na nie, żeby mieć przywileje, które te zagrożenia przewyższają z nawiązką.
  • Odpowiedz
@fuechsinn:
Okej, rozumiem. Mimo wszystko jednak w noc nawet jak dla faceta nie jest dobrym pomysłem żeby wędrować samemu, mimo że wiem że mieszkam w bardzo bezpiecznym mieście. Nie ue mówiąc już samemu. Sugeruję pomyśleć nad uberami itp. wiem że możesz traktować jak ograniczenie swojej wolności, ale zimna kalkulacja jest czasem po prostu lepsza. Znam historię dziewczyny która na wymianie studenckiej w Słowenii została pobita i prawie zgwałcona, trzeba po
  • Odpowiedz
  • 3
@Nagini Dokładnie te same typy mogły by się rzucić na jakiegoś faceta który by przechodził obok nich. Bo by im nie pasował np jego wygląd. Tyle ze raczej wzgledem faceta nie mieli by litości i jakiś skrupułów.
  • Odpowiedz
@fuechsinn: No jakby mi tak mówiły kobiety, to by albo ruszało mnie pozytywnie albo neutralnie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mógłbym się też poczuć nieswojo, ale raczej nie narzekałbym.
Tu się kłania inna mentalność w zależności od płci.
  • Odpowiedz
@Nagini: Znam w gronie swoich znajomych dwa przypadki napaści na tle seksualnym, i kilkadziesiąt na tle rabunkowym z w--------m lub usiłowaniem w pakiecie. Taki świat... Mnie też kilka razy próbowano skroić, wiesz ile razy otrzymałem pomoc od randomowych ludzi na ulicy? 0, ciesz się, że miałaś farta a nie baw w wojny płci.
  • Odpowiedz