Aktywne Wpisy
WillyJamess +78
Niepełnosprawny człowiek wszedł w dyskusję z #p0lka pisząc, że wierzy, że ma szansę na znalezienie prawdziwej miłości, bo na pewno nie każda kobieta go dyskwalifikuje. Najbrutalniejszy #blackpill jaki widziałem xD Natura.
#przegryw #rozowepaski
#przegryw #rozowepaski
Maly_Jasio +126
#latarnikwyborczy #konfederacja
Ale i tak szury nie będę na was głosował ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tylko opcja nr 2 lub 3 wchodzą w grę #polityka
Ale i tak szury nie będę na was głosował ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tylko opcja nr 2 lub 3 wchodzą w grę #polityka
#logikaniebieskichpaskow #przegryw
nigdzie nie napisałam w tym wpisie że kobiety mają gorzej, tylko że kobiety wcale nie mają lepiej, bo są min. narażone na gwałty i napaści seksualne. Nie umniejszam krzywdy mężczyzn i że faceci mają lepiej, no ale widzę że ktoś tu bierze rzeczy na tzw chłopski rozum
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Dlatego czytamy dokładnie co napisałem, a napisałem wcześniej:
Kumasz czacze?
Tak się chyba nie robi
Też nie muszę sprzątać kupy po psie, ale śmierdzic będzie i smrud i wogule, a lepiej zareagować w tym przypadku posprzątać i drugi raz taka sytuacja nie nastąpi
A ja kiedyś jak zadzwoniłem na policję to przywieźli mi lizaka
Możemy się tak targować historyjkami, kto miał gorzej przez policję itd, ale jeżeli nigdzie tego nie zgłosiłas, to za obecny stan w jakim jest ta #!$%@? policja
Jak ktoś mi okradnie chatę, to mam narzekać, że złodziej jest złodziejem i że powinni go nauczyć, żeby nie kradł, czy powinienem zadzwonić na policję?
A może powinienem zostać nauczonym jak nie zostać okradanym?
Czekam na odpowiedź xD
I jeszcze zwracasz się do mnie poprzez "wy".
Ty jesteś osobą i ja też nią jestem. Nie jestem grupą.