Mirki wiadomo - motocykle są wszędzie. Zapraszam do dyskusji - chłop przewrócił motocykl i wielka napinka wśród motocyklistów, że połamali by ręce.
A ja się pytam, czy to jest miejsce do parkowania? Motocykle to coraz większy b----l, porozrzucane niczym hulajnogi. Tych panów na jednośladzie to nigdy nie dotyczą żadne przepisy.
Nie pochwalam wywrócenia motocykla ale panowie, szanujmy się.
@JanParowka: po to są motocykle aby zajmować na tyle mało miejsca żeby móc parkować gdziekolwiek. Dopóki każdy może przejść obok to nikt nie powinien się frustrować. Takie zachowania w naszym kraju są spowodowane stosunkowo małą ilością motocykli, puszkarzom ciężko się przyzwyczaić do "samobójców" (XD) na drogach. Czasami nawet się zdarza że jakiś cham celowo próbuje zajechać ci drogę kiedy omijasz korek, takie wywracanie motocykla to przy tym pikuś.
@JanParowka: jesli uważasz, że niszczenie czyjegoś mienia z takiego powodu, jest usprawiedliwione, to cierpisz na ostre n----------e mózgowe połączone ze zgniłym p0lactwem
@JanParowka jak dla mnie to może tam parkować nawet jak jest zakaz, ani nie utrudnia nikomu przejścia, ani nie blokuje miejsca parkingowego, ani jak widać nie przeszkadza w ruchu pieszych. Nikomu ten motocykl nie przeszkadzał tylko temu debilowi. Czemu nie doczepil się do tych aut stojących w tle? Zabrakło odwagi? Już nie róbcie z siebie takich szeryfow stojących na straży prawa, bo hurr durr kto widział parkowanie motocyklem na placu, na
Jak moto ma wylaczony silnik i nie siedzi na nim dżokej w lsniacym kasku, to zgodnie z przepisami mozna go zaparkowac wszedzie, nawet na rynku glownym w gorlicach.
Z komentarzy aprobujących takie parkowanie wynika ze niestety zachowanie pana Parysa było prawidłowe, bo inaczej zwierzętom nie przetłumaczysz pojęcia przestrzeni wspólnej.
@JanParowka tak, polamalbym mu rece a nie jestem motocyklista, nie twoje nie ruszaj co ty sie urodziles w afryce dzikusie? od tego czy cos jest dobrze lub zle zaparkowane sa sluzby porzadkowe
Zapraszam do dyskusji - chłop przewrócił motocykl i wielka napinka wśród motocyklistów, że połamali by ręce.
A ja się pytam, czy to jest miejsce do parkowania? Motocykle to coraz większy b----l, porozrzucane niczym hulajnogi.
Tych panów na jednośladzie to nigdy nie dotyczą żadne przepisy.
Nie pochwalam wywrócenia motocykla ale panowie, szanujmy się.
#ciekawostki #motoryzacja #motocykle #krakow #polskiedrogi
Czasami nawet się zdarza że jakiś cham celowo próbuje zajechać ci drogę kiedy omijasz korek, takie wywracanie motocykla to przy tym pikuś.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Z komentarzy aprobujących takie parkowanie wynika ze niestety zachowanie pana Parysa było prawidłowe, bo inaczej zwierzętom nie przetłumaczysz pojęcia przestrzeni wspólnej.