Aktywne Wpisy

masternodeBTC +210
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 5 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. Polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których powstają kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 7380 osób.
Dzisiaj ode mnie
Od 5 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. Polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których powstają kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 7380 osób.
Dzisiaj ode mnie

kanguru +10
jedno musi zniknąć co wybierasz?
źródło: temp_file7981082450624516794
Pobierz

#tworczoscwlasna #chwalesie #krecikwnorway
Wizualizacja rozbudowy małego domu jednorodzinnego w #norwegia
Projekt zrobiony w Unreal Engine 4, śmiga na goglach VR.
#architektura #grafika3d #virtualreality #vr #unrealengine #ue4
źródło: comment_9LXtDLCdghF5lesaUQUKppKPc991MFpO.jpg
Pobierzźródło: comment_9ATS73hL9lnQDB1CmoDsditjmNbkGnZO.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_67EGWrtA9qtHA1HmWTUe2yzu3AjDlTcU.jpg
Pobierzczy to ostatnie zdjęcie w porównaniu do tego pierwszego to widok 3d do renderu? To pierwsze wygląda zdecydowanie lepiej. Który widok widać w Googlach, jakich używasz?
W jaki sposób odwzorowywałes otoczenie, okolice domku?
Czy dużo się zarabia na czymś takim? Jestem grafikiem 3d.
ad. 1 Wszystkie załączone widoki są generowane w czasie rzeczywistym. Na ostatnim załączonym screenie projekt jest jeszcze nieukończony - na wielu statycznych obiektach na scenie nie jest obliczone światło i dlatego wszystko wygląda płasko. W goglach widać obraz taki jak na pierwszych dwóch jpg. Jedyna różnica to wyłączone dof (głębia ostrości) którą włączyłem jedynie żeby zrobić screeny.
ad. 2 Otoczenie odwzorowałem pobierając model działki
Podziwiam!
No właśnie mieszkam w Norwegii i zarobiłem za ten projekt (projekt architektoniczny +
źródło: comment_xsw4jaCFiZmgbI0haBBtcQ6IeUnhQnG1.jpg
Pobierz@einz: No mnie to nic nie boli. Ja jestem zadowolony ze swoich rezultatów, klienci również.
@einz: Już nie robisz?
źródło: comment_0WPAtHYSkb6ux2WjSXAcXfxCKyJ6Dh92.jpg
Pobierz