Aktywne Wpisy
sylwia-rasch +620
Prosze o natychmiastowe interweniowanie
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi

Pan_Precz +8
#komputery ludzie pomóżcie mi! kupiłem nowego kompa (parametry na foto). Zakup był w 2021 roku i muli mi od początku jak cholera. mam problem w nim cokolwiek zrobić. kupiłem go jako rezerwę ale jet hujowy w ciul. Czy dodanie pamięci mi pomoże go usprawnić?
To nie jest komputer do gry tylko do oglądania filmów i do worda-eksela.
Ale h-j nie chodzi jak nalezy. CO Z NIM ZROBIĆ
To nie jest komputer do gry tylko do oglądania filmów i do worda-eksela.
Ale h-j nie chodzi jak nalezy. CO Z NIM ZROBIĆ
źródło: KOMP FV 2021
Pobierz

#antykapitalizm #zdrowie #psychiatria #kapitalizm
Komentarz usunięty przez moderatora
Zalinkowałem obszerny artykuł na portalu gdzie nawet na polskich uczelniach na medycynie wymaga się publikacji na pubmedzie a jakis kuc mi będzie p-------l takie smutny.
źródło: comment_FUcZUNiUFbkwE1nzgBytHBd3KKUtl05j.jpg
PobierzTotalna bzdura. Konsumpcjonizm napędziła agresywna kultura marketingu, zwodnicze, anaukowe reklamy oraz presja społeczeństwa wartości kapitalistycznych.
https://www.marxist.com/underconsumption-and-marxist-theory-of-crisis.htm
https://philosophynow.org/issues/83/Capitalism_and_Human_Values
Co do tego artykułu, to nawet się zgodzę,
I to jest problem z takimi osobami jak ty. Przyjmujesz za pewnik, że każdy musi rozmawiać na temat problemów ekonomicznych w ramach narzuconego systemu produkcji jakim jest kapitalizm. Ja nie chcę rozważać problemów podług tego czy dane przedsięwzięcie będzie wykazywać profit, czy tego profitu nie będzie wykazywać. To jest właśnie ideologia kiedy z góry przyjmujesz, że żaden inny sposób
Komentarz usunięty przez autora Wpisu