@LeniwiecPracoholik: Może już zaczęłam łapać słonko? Może to jeszcze stres mnie trzyma (niby się nie boję dentysty, no ale wbijanie igły w dziąsło nie jest przyjemne)... Kto go tam wie.
@LeniwiecPracoholik: Sugerujesz obróbkę graficzną? Nie potrafię obsługiwać Excela, więc nawet mnie nie podejrzewaj o obrabianie zdjęć w jakimś Photoshopie. xD
@gansevudei: Czytanie ze zrozumieniem. Nie "morda jak ziemniaczek, BO wyrwałam zęba", tylko że taka jestem na co dzień, a na tym zdjęciu to tylko jeszcze gorzej wyglądam.
OP'ka wrzuca zdjęcia swojej buźki i prosi o ocenę na ile lat wygląda po czym nie przyznaje się ile faktycznie ma bo wtedy #niebieskiepaski przestałyby dawać atencję.
Morda jak ziemniaczek, a efekt potęguje spuchnięta prawa strona, bo byłam dziś na usunięciu zęba mądrości (jeszcze jeden mi został!)
Jak ktoś nie wie, to może strzelać, który rocznik jestem, chętnie się dowiem, na ile teraz wyglądam. :)
#pokazmorde #atencyjnyrozowypasek #urodziny #dentysta
źródło: comment_buSh44vAhCswHQosGl39e8cb9sFH4Dfc.jpg
Pobierzźródło: comment_FreQ8SKgQXfbME2caVtthLB22e0yHCAM.jpg
Pobierzźródło: comment_tQCRjYIR84b7YfLjXmd6SSIFAOoC1cuJ.jpg
Pobierz( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: comment_KRoqsTtBBSapJFxlCfRKaj5zV1PYbJ8r.jpg
Pobierz@gansevudei: Czytanie ze zrozumieniem. Nie "morda jak ziemniaczek, BO wyrwałam zęba", tylko że taka jestem na co dzień, a na tym zdjęciu to tylko jeszcze gorzej wyglądam.
Idź żebrać o komplementy na Tindera albo FB.