Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

AlienFromWenus +12
Dlaczego faceci muszą być tacy agresywni, bez emocji, empatii i człowieczeństwa? Zero ludzkich odruchów, tylko maszyny, którym nadrzędnym celem jest zarabiać hajs, bo nie liczy się dla nich być, tylko mieć, i to nie dla siebie, ale by pokazać się innym, że jest lepszy. Pieprzony wyścig szczurów. Na co to komu? Rywalizacja w imię czego? Tylko coraz lepszy telewizor, samochód, zamiast skupić się na budowaniu szczęścia na rzeczach niematerialnych.
Trudno dziś przez
Trudno dziś przez

Morda jak ziemniaczek, a efekt potęguje spuchnięta prawa strona, bo byłam dziś na usunięciu zęba mądrości (jeszcze jeden mi został!)
Jak ktoś nie wie, to może strzelać, który rocznik jestem, chętnie się dowiem, na ile teraz wyglądam. :)
#pokazmorde #atencyjnyrozowypasek #urodziny #dentysta
źródło: comment_buSh44vAhCswHQosGl39e8cb9sFH4Dfc.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_6RQpK9EkYgan5Fai8v2z90ORMFXGKt6r.jpg
PobierzMiałam rację- pod innym #pokazmorde mi też pisali, że grzywka zła, więc spytałam o zdanie i jak mówiłam, część zmieniła zdanie.
https://www.wykop.pl/wpis/33946101/dzien-dobry-ja-przyszlam-sie-pochwalic-ze-wygralam/#comment-119608281
Biorę po 200zł z konta każdej drużyny i słucham Państwa. :D
źródło: comment_0Oetx9kDYPX115COYnoXexgzoleTFRVg.jpg
PobierzCzęsto mam takie cienie pod oczami, być może wynika to ze słabego poziomu żelaza we krwi...
Czasem to i za długo śpię i takie mam.
No i zdjęcie chyba było robione przednią kamerką, co jeszcze bardziej to podkreśla.