Aktywne Wpisy

Zopyross +22
Coraz częściej widzę oferty sprzedaży domów jednorodzinnych zakładających wymianę za mieszkanie i dopłatę albo dwa mieszkania. Za takimi wariantami kryją się dramaty rodzinne, pewnie chłop stawiał duży dom z myślą, że się tu jeszcze wnuki odchowają a tymczasem córka z synem trochę podrośli, dowody z urzędu odebrali i zakomunikowali, że się wyprowadzają a najlepiej to im mieszkanie w centrum gdzieś kup
Dzisiaj niemożliwością jest odtworzenie wielopokoleniowej rodziny żyjącej w modelu naszych dziadków,
Dzisiaj niemożliwością jest odtworzenie wielopokoleniowej rodziny żyjącej w modelu naszych dziadków,
źródło: dzci
Pobierz
Angi_Angel +2
#samotnosc #randkujzwykopem #zwiazki
Pracuję na sklepie gdzie ludzie często podają swój numer telefonu na kasach. Jak myślicie jak bardzo głupi jest pomysł by w ten sposób napisać do jakiejś dziewczyny?
Pracuję na sklepie gdzie ludzie często podają swój numer telefonu na kasach. Jak myślicie jak bardzo głupi jest pomysł by w ten sposób napisać do jakiejś dziewczyny?

Morda jak ziemniaczek, a efekt potęguje spuchnięta prawa strona, bo byłam dziś na usunięciu zęba mądrości (jeszcze jeden mi został!)
Jak ktoś nie wie, to może strzelać, który rocznik jestem, chętnie się dowiem, na ile teraz wyglądam. :)
#pokazmorde #atencyjnyrozowypasek #urodziny #dentysta
źródło: comment_buSh44vAhCswHQosGl39e8cb9sFH4Dfc.jpg
PobierzA o odcinaniu, to chodzi Ci o kolor? No, to tak, mam zaczerwieniony zwłaszcza ten jeden policzek, od zimnych okładów.
Także najlepszego z okazji urodzin! :)
Nic mi nie wiadomo o żydowskim pochodzeniu; nos mam długi, ale nie taki wielki, jak na tym zdjęciu. xD
Może i przytyłam, ale nie aż tak, to chyba kwestia oświetlenia albo pozy, że się taki wielki wydaje.
4/10
Lewa strona twarzy, czoło i nos nie są zaczerwienione a i tak są ciemniejsze i cieplejsze w barwie niż szyja. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) oświetlenie masz z prawej strony, rozproszone. Więc to nie kwestia światła