Wpis z mikrobloga

@DunkLord: Nie ma zadnych problemow przy wysylce z Cigabuy EU Direct, dochodzi DHL'em bez zadnych oplat, przesylka wewnatrz unijna nic nie sprawdzaja i wszystko jest juz opodatkowane. Zamawialem juz u nich 3 razy.

Poza tym nie wiem czy wiesz ale przy zapisie do newslettera masz rabat 6%, i kupujac przez planetplus dodatkowo 6% cashback. Zawsze te 20 pare zlotych w kieszeni. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@k3lt: dzisiaj było 12% off z okazji świąt, a kilku rabatów na raz nie da rady raczej ;D o cashback nie wiedziałem, zawsze paypal. Będę w takim razie częściej sprawdzał, może jakieś ciekawe promki jeszcze będą :D
  • Odpowiedz
@DunkLord: Mozesz sprobowac zlozyc reklamacje, jak masz juz konto na planetplus to zaloguj sie, wyszukaj cigabuy i wejdz do sklepu z ich strony. Po czym po 24 albo 48h (nie pamietam jaki jest min. okres czasu) skladasz reklamacje - na gorze wchodzisz w "Pomoc i kontakt", nastepnie "Formularz naliczania cashback" i wypelniasz formularzyk "Mój Cashback nie pojawił się na moim koncie Cashback", jeszcze mi sie nie zdarzylo zeby nie uznali
  • Odpowiedz