Aktywne Wpisy
#psiarze
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego psy nie mogą srać do kuwety tak jak koty?
Ogromny plus brak gówna i szczyn na chodnikach ¯\(ツ)/¯
Dla psiarzy to chyba neutralne bo i tak na chacie mają tony bakterii kałowych ale oni to chyba lubią ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego psy nie mogą srać do kuwety tak jak koty?
Ogromny plus brak gówna i szczyn na chodnikach ¯\(ツ)/¯
Dla psiarzy to chyba neutralne bo i tak na chacie mają tony bakterii kałowych ale oni to chyba lubią ( ͡º ͜ʖ͡º)

MokebeElDursi +50

2. Jeżeli czujesz że leki ci nie odpowiadają sprawdź w necie czy jest alternatywna forma leczenia, jeżeli jest, to spróbuj podpytać swojego psychiatre czy nie byloby to lepsze rozwiązanie skoro przy leku x czujesz jakby ci życie przez ręce przeciekało
4. Lekarz rodzinny to lekarz pierwszego kontaktu i raczej na pewno nie pomoże Tobie jak psychiatra z prawdziwego zdarzenia
5. Opowiedz jak się ta Twoja choroba objawia
2.Przy schizofrenii osoby które zajmują się leczeniem "tego" są to przede wszystkim lekarze psychiatrzy i oni propagują jedyną formę leczenia, a są to leki,które nazywają się neuroleptykami i jest to według nich jedyna i obowiązkowa podstawa w formie leczenia potem przy tym założeniu,że je bierzesz możesz uczęszczać na psychoterapię
Bo końcówka brzmi jak "zwykła" depresja, i jestem po prostu ciekaw kiedy kończy sie depresja a zaczyna schizofrenia