Aktywne Wpisy

hotshops_pl +472
Cześć! #hotshops - obserwuj lub czarnolistuj.
Dziś mamy dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
HotShops.pl - To portal w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje / kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Portal tworzą nas użytkownicy i to oni dodają i oceniają okazje!
W związku z nowym systemem kaucyjnym pewnie wielu z was odpuści sobie gazowaną wodę w plastikowych butelkach bo drożej, bo brakuje punktów odbioru w okolicy, bo
Dziś mamy dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
HotShops.pl - To portal w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje / kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Portal tworzą nas użytkownicy i to oni dodają i oceniają okazje!
W związku z nowym systemem kaucyjnym pewnie wielu z was odpuści sobie gazowaną wodę w plastikowych butelkach bo drożej, bo brakuje punktów odbioru w okolicy, bo
źródło: dafi
Pobierz
strach_na_wroble +124
Czy własnoręcznie narysowana grafika na #dzienchlopaka dla niebieskiego może plusika? (ʘ‿ʘ)
#grafika #obrazy #diy #rysujzwykopem
#grafika #obrazy #diy #rysujzwykopem
źródło: IMG_8008
Pobierz

źródło: comment_UCbybQRSvyKvsLSLmOSIzN4bf2WowPY6.jpg
PobierzKiedyś na lekcjach photoshopa, który wieszał się niemiłosiernie na szkolnych komputerach rzuciłem myszką i skwitowałem głośno "p------ę tego photoshopa i jego pędzle". Babka nawet nic nie powiedziała XD Nawet przez chwilę miała bekę z mojego zachowania ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez moderatora
@r4do5: Na studiach i dawaliście się tak robić w kakao jakiemuś frajerowi od laborek za takie głupoty?
@Damiax: Mnie do dzisiaj śmieszy, tak samo jak gostek siedzący obok mnie kiedyś głośno i stanowczo stwierdził, że rudy co siedział po drugiej stronie sali ma mniejsze IQ od jego telewizora XD
Komentarz usunięty przez autora
@r4do5: Tak, kłóciłbym. I zawsze na tym dobrze wychodzę. Nie po to płacę pieniądze, żeby jakiś pierdziel odstawiał fanaberie.