Aktywne Wpisy
ciemny_kolor +39
Nigdy nie jadłem w KFC, dla mnie od zawsze numerem 1 był McDonald jeśli chodzi o fastfood ale ostatnio mnie tak zawodzili że się skusiłem na siwego brodacza i już chyba nigdy nie wejdę do tych klaunów z maka. Zwykły zinger 100x lepszy od drwala (czy w ogóle wszystkich kanapek z maka). Kurczak faktycznie jest kurczakiem, a nie jakąś papką, minusem tylko to że skrzydełka małe. No ale podwójny zinger, skrzydełka i
T3sla +27
#jedzzwykopem #lodz #urlop #kawa
Chłop zaczął dzień o 6:00
O 7:30 zawiózł psa do fryzjera
Teraz szamie śniadanie dla Niego w Caffe przy ulicy, o 9:00 oddaje auto do mechanika, później odebrać psa i wrócić #zbiorkom na wschodnie obrzeża miasta.
Miłego kołchozowania, będę myśleć o Was cieplutko, w te chłodne dni.
Chłop zaczął dzień o 6:00
O 7:30 zawiózł psa do fryzjera
Teraz szamie śniadanie dla Niego w Caffe przy ulicy, o 9:00 oddaje auto do mechanika, później odebrać psa i wrócić #zbiorkom na wschodnie obrzeża miasta.
Miłego kołchozowania, będę myśleć o Was cieplutko, w te chłodne dni.
#madki #urzedasstory #polska
Nawet nie wiesz ile jest patologi jeszcze...
Daleko szukać nie trzeba.. najskrajniejszy przypadek mieszaknie 30m2, jeden pokój, 9 dzieci, wszystko siedzi na sobie.
@Wyrelworelowany: PKB nie napędza się poprzez publicznie fundowaną konsumpcję, ja p------ę... Co najwyżej w czasie kryzysu z oszczędności wypracowanych w czasie prosperity aby tymczasowo podtrzymać gospodarkę przed załamaniem. To jest założenie Keynesizmu, ale nawet Keynesizm słowa nie mówi aby finansować konsumpcję długiem w czasie prosperity XD
Komentarz usunięty przez autora
Proponuję pisać zawsze jako istota myśląca.
(500+ biorą wszyscy rodzice dwójki dzieci, nie tylko "patusy").
@Shatter: dla mnie to spore pieniądze, ale na dziecko, szczególnie małe to nadal nic.
@imajoke: Protest jakieś skutki wywoła – i to szybko, jeśli faktycznie sparaliżują działanie koryta na resztki z pańskiego stołu. Za to zapłaci jak zwykle podatnik. Nie wiem, czy tych odczuć nie będziesz wspominał z goryczą – spora część kasty urzędniczej (a już na pewno ci pracujący przy rozdawnictwie) to jednak taki sam wspólnik rządzących w okradaniu produktywnej części społeczeństwa, jak
Nie słyszałem o planach protestu urzędników. Jeżeli to prawda i zastrajkują w ten sposób to zajebiście. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kwik patoli będzie słychać aż do Warszawy.
@Nobel210: Całe szczęście że Schengen, bo jakby jeszcze Służba Celna zaczęła strajkować ( ͡° ͜ʖ ͡°)