Wpis z mikrobloga

Przyznam szczerze, że jako młody bezdzietny kawaler odczuwam pewną satysfakcję, gdy usłyszałem, że urzędnicy w ramach protestu chcą zablokować madkom wypłatę 500 plus. Nie lubię ani urzędników, ani tym bardziej tych patusow, co to narobili dzieci dla kilku stówek i myślą, że to pieniądze dane raz na zawsze.
#madki #urzedasstory #polska
  • 99
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ten protest popieram całym sercem oby jak najdłużej a juz fantastycznym combo fatality ultra kill bedzie jak strajkujący nauczyciel będzie miał wstrzymane 500+ (σ ͜ʖσ)
  • Odpowiedz
@dr_papieros: XD
A madki na pełen etat rzeczywiście będą musiały siedzieć z bombelkami cały dzień, bo szkoły i przedszkola będą stać XD
Socjalizm zjada własny ogon. A tak naprawdę to smutne w jakim my kraju żyjemy.
  • Odpowiedz
Strajk nauczycieli, potem strajk urzędników, brak 500+ madki z bombelkami wychodzą na ulice xD Brakuje jeszcze tylko w tym samym momencie zrobić strajk taksówkarzy i lekarzy i mamy multicombo s----------a xD

@radykalny_onanista: oby tylko wtedy ludzie na lotniskach nie zaczęli strajkować bo nie będzie nawet jak s--------c z tego k--------a.
  • Odpowiedz
ani tym bardziej tych patusow, co to narobili dzieci dla kilku stówek i myślą, że to pieniądze dane raz na zawsze.

@imajoke: Ilu takich ludzi istnieje twoim zdaniem? Za dużo się wykopu naczytałeś.
  • Odpowiedz
@imajoke: a ja bym zwalniał z posady i wtracal do wiezienia strajkujacych zatrudnianych w sektorze publicznym. Najlepiej to strzelał, a jeszcze najlepiej sprywatyzował w p---u wszystko i skonczyl te cyrki
  • Odpowiedz
Myślisz że ludzie robią dzieci bo 500+ ??

@mercedes_amg: normalni ludzie nie, bo normalni ludzie wiedzą, że 500 zł na dziecko to nic, ale patola myśli innymi kategoriami. Wiem, że tacy ludzie zawsze rozmnażali się na potęgę, bo styki poprzepalane permanentnie nie przyjmowały do świadomości istnienia antykoncepcji, ale zdziwiłbyś się, ile ameb zdecydowało się na jeszcze jedno dziecko, bo rząd obiecał pieniądze.
  • Odpowiedz
ile ameb zdecydowało się na jeszcze jedno dziecko, bo rząd obiecał pieniądze.

@Nidor: ile 5% zdolnych do rozrodu? Bo nie wierze, że pozostałe 95% nie wie, że np. przedszkole kosztuje 750, a jest to tylko ułamek całości kosztów wychowania...
  • Odpowiedz