Wpis z mikrobloga

@onionhero: ja mam tą 130 i pograłem nią rok, aż w końcu tak przywaliłem w ścianę, że się skrzywiła. Teraz kupiłem jakiegoś wilsona.
Ta 130 jest całkiem spoko, ja nie żałowałem ani złotówki wydanej na nią, bo nawet po takich dzwonach jak ja robiłem przetrwała.
Z tą wagą to się troche rozjechali bo piszą 180g a jak ważyłem to wyszło 240 O.o
  • Odpowiedz
Z tą wagą to się troche rozjechali bo piszą 180g a jak ważyłem to wyszło 240 O.o

@civi88: bo to sama konstrukcja tyle waży, a Ty ważyłeś pewnie z owijką i naciągiem.

@onionhero: 100 od 130 różni się chyba tylko tym dodatkowym kawałkiem plastiku przy trzonku, nie wiem co on daje, może jakieś mniejsze wibracje są dzięki niemu. imho nie ma wielkiej różnicy między jednym a drugim modelem
  • Odpowiedz
  • 0
@onionhero oczywiście ostateczny wybór należy do ciebie, ale ja zaczynając czymś podobnym, mega zniechęciłem się do gry, bo miałem problem z łokciem. Kupiłem normalną paletkę i gram teraz regularnie.

Moim zdaniem lepiej na początku wypożyczać i po paru grach podjąć decyzję czy będziemy chcieli kontynuować czy nie. Kupując takie badziewie, poniesiesz tylko większy koszt, bo na bank będzie chciał w końcu kupić coś lepszego.

Polecam też trenera na początek, żeby złapać
  • Odpowiedz