Wpis z mikrobloga

Na samym początku zeszłego roku byłem idealistą - liczyłem na "miłość", znalezienie różowegopaska, związek, a potem ślub.
Teraz, na szczęście, widzę jak to wszystko wygląda: różowe szmacą się na imprezach, domówkach, czy po kilku godzinach znajomości na tinderze. Przeciętna różowa zanim wejdzie w związek ze spokojnym i ułożonym facetem, z którym będzie chciała się zestarzeć, jest najpierw używana przez 10 benizów(zakładając i tak nie najgorszy wariant) należących najczęściej do jakichś dynamicznych, ale jednocześnie tępych miernot. I większość tych różowych hipokrytek pieprzy jeszcze o wyjątkowości "seksu z miłości", "seksu z uczuciami" , "seksu będąc w związku", "pasjach i zainteresowaniach, które ułatwią ci znalezienie dziewczyny" itd.
No więc, różowe hipokrytki - FUCK OFF - koniec z graniem na waszych zasadach. Koniec #!$%@? jakiegoś dziadostwa, żeby tylko wejść w związek z jakąś przeoraną różową. ENOUGH IS ENOUGH
#takaprawda #przegryw #stulejacontent #rozowepaski #niebieskiepaski #pytanie #tinder #hipokryzja
Pobierz G.....r - Na samym początku zeszłego roku byłem idealistą - liczyłem na "miłość", zna...
źródło: comment_Bo3HaDX77yrwVJAx2oqwuMBP7w7GjbZs.jpg
  • 48
@Kapsel3k: co za różnica?

Nie ma ŻADNEJ różnicy.

Zdrada boli tak samo .
Kobiety mają tak samo potrzeby seksualne.
Rozumiemy ale nie akceptujemy.
Facet powinien swój gadzi mózg schować do kieszeni bo nie żyje w dziczy. Powinien się szanować.
A jeśli nie - kobieta też nie musi - też ma ona potrzeby seksualne.
I mężczyzna nigdy nie był wyżej w hierarchii. Sam sobie to ubzdural tylko dlatego że jako silniejszy fizycznie
@BloodyMassacre26: Nie, nie, to jest co innego. Jeśli mówisz facetowi, że dochodzi za szybko, albo coś Ci się nie podoba w waszym pożyciu ( jest egoistą ¯\_(ツ)_/¯ ) mówisz mu to, a on nic nie robi, to go zostaw, albo znajdź sobie kochanka. W takiej sytuacji wina jest po jego stronie. Ważne jest to, żeby ze sobą rozmawiać i szukać rozwiązania problemu np u seksuologa. Obydwoje partnerów powinno czerpać przyjemność ze
@agnieszkakolec: Tak jest. Historia prawdziwa: Dziewczyna poszła na urodziny koleżanki (18lat) wypiła trzy piwa i dała dupy obcemu typowi. Wcześniej się nie znali. Nie jest szlaufem? Chciałabyś się spotykać z kimś takim, będąc chłopakiem? Kto wie ilu było przed nim i ilu będzie po nim, skoro trzy piwa jej wystarczą. Rozpustnice są źle postrzegane w społeczeństwie i tego nie zmienisz, tak jak czasu nie cofniesz. Obydwie te rzeczy działają na ich
@agnieszkakolec: powiedz im to samo , że jesteś tylko kobietą i masz potrzeby...

Lubudu!

"Baby to puszczalskie dziwki" "zakłamane suki" "gadzi mózg kobiety sprawia że mnóstwo dobrych chłopaków umiera prawiczkami" "bo sex dla faceta to jak jedzenie i spanie a kobieta ma być czystą do ślubu i wybaczać zdrady" "baba nie zrozumie!!!" XDDD
@Kapsel3k:

A chłopak? Nie nazwał byś go dziwką? Jemu wystarczyła pierwsza lepsza chętna. Czyli jest łatwy. Chciałbyś się spotykać z takim kolesiem będąc kobietą? Zwłaszcza dziewicą? Kto wie ilu było przed nią i ile będzie po niej, skoro kawał dupy mu wystarczy by się puścić. Może zacząć nawet zdradzać. Taki typ to idealna jednorazówka dla kobiet, które chcą tylko seksu.
A dla kobiet też to jest przyjemne.
@BloodyMassacre26: Jeśli jesteś z kimś w poważnym związku i pożycie się nie układa, a partner/ka nie wykazują chęci naprawienia tych relacji, to znajdź sobie kochanka lub kochankę. Proste. Nie tak, że: O, przestałaś ze mną sypiać, to idę do sąsiadki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeśli próbujesz i chcesz o tym porozmawiać, rozwiązać problem udając się do seksuologa, a druga osoba nie wykazuje zainteresowania, albo w jej mniemaniu
W ogóle to twoje podejście jest chore
Poznasz laskę dopasowaną do ciebie ale nie, nie będziesz z nią bo PODEJRZEWASZ że się puszczała.
Nie ważne, że tego nie robiła. Twoje podejrzenia i przypuszczenia ją skreślają - skreslasz ja że swojej winy. Potem płacz że nie ma wartościowych dziewczyn jak wartościowe są odrzucane na starcie przez obawy.
Do tego ta hipokryzja...

Ty ruchasz i jest cacy
Laska rucha i jest dziwką.
No sory,
@BloodyMassacre26: Ta #logikarozowychpaskow () Nie można podejrzewać kogoś bo tak. Musi być jakiś dowód, poszlaka, ślad. Napisałem, że nie chciałbym się spotykać z tą opisaną dziewczyną, która wiem co zrobiła. Tak samo nie spotykam się z dziewczynami z tindera czy badoo. Nie oznacza to, że wszystkie dziewczyny które korzystają z tych aplikacji, są puszczalskie, ale podsuwa to pewną myśl.
Nie rucha, ona jest ruchana
@Kapsel3k: albo jestes przegrywem piwniczakiem i #!$%@? wiesz o zwiazkach albo jestes wlasnie taka meska dziwka co rucha wszysyko co nadstawi dziure. Stawiam to pierwsze skoro piszesz ze masz 20 lat.
Wsadzic #!$%@? kazdy potrafi, to nic skomplikowanego. Jestes meskim szlaufem i tyle. Zycze ci zebys tylko trafial na szlaufy kobiety a xadna wartosciowa nie zwrocila na ciebie uwagi, jeszcze bys ja czyms zarazil.
@Kapsel3k: ah

Czyli ja zaciągając faceta do łóżka
Który twierdzi że z byle jaką nie pójdzie
To tak naprawdę on zacisnął mnie
A ja poszłam z byle kim?

Jesteś prawiczkiem by wymaga wymagać dziewic?

Ciągle wszystko odpisujesz z perspektywy faceta
Kobieta ma inne zdanie? Phi nie zna się, to tak niedziała, jest inaczej, to facet rucha a kobieta jest ruchaną, ona tylko rozkłada nogi....
Zdanie faceta w tej sprawie nagle jest
@BloodyMassacre26: Zależy co to za facet ¯\_(ツ)_/¯
A czy trzeba być prawiczkiem aby ''wymagać'' dziewic? Co ja je, złoże w ofierze? ( ͡° ʖ̯ ͡°) A może kiedy prawiczek połączy się z dziewicą, to otworzy się portal do innego wymiaru.
Jestem facetem, więc opisuje to ze swojej perspektywy.
Dlatego jak preferuję dziewice. Nie mają tak nasranych poglądów. No i żaden brutal ich nie skrzywdzi przy pierwszym zbliżeniu.