Aktywne Wpisy
CzuowiekPor +22
slawomirus +438
Skończyłem dzisiaj 34 lata. Jakby ktoś miał wolnego plusika i chciał się podzielić to będzie mi miło. (╯︵╰,)
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Teraz, na szczęście, widzę jak to wszystko wygląda: różowe szmacą się na imprezach, domówkach, czy po kilku godzinach znajomości na tinderze. Przeciętna różowa zanim wejdzie w związek ze spokojnym i ułożonym facetem, z którym będzie chciała się zestarzeć, jest najpierw używana przez 10 benizów(zakładając i tak nie najgorszy wariant) należących najczęściej do jakichś dynamicznych, ale jednocześnie tępych miernot. I większość tych różowych hipokrytek pieprzy jeszcze o wyjątkowości "seksu z miłości", "seksu z uczuciami" , "seksu będąc w związku", "pasjach i zainteresowaniach, które ułatwią ci znalezienie dziewczyny" itd.
No więc, różowe hipokrytki - FUCK OFF - koniec z graniem na waszych zasadach. Koniec #!$%@? jakiegoś dziadostwa, żeby tylko wejść w związek z jakąś przeoraną różową. ENOUGH IS ENOUGH
#takaprawda #przegryw #stulejacontent #rozowepaski #niebieskiepaski #pytanie #tinder #hipokryzja
Nie ma ŻADNEJ różnicy.
Zdrada boli tak samo .
Kobiety mają tak samo potrzeby seksualne.
Rozumiemy ale nie akceptujemy.
Facet powinien swój gadzi mózg schować do kieszeni bo nie żyje w dziczy. Powinien się szanować.
A jeśli nie - kobieta też nie musi - też ma ona potrzeby seksualne.
I mężczyzna nigdy nie był wyżej w hierarchii. Sam sobie to ubzdural tylko dlatego że jako silniejszy fizycznie
'jestem tylko facetem'
'jestesmy tylko zwierzetami, to jest normalne'
'seks jest taka sama potrzeba jak spanie, jedzenie...'
'jest udowodnione naukowo ze jesli sie dlugo nie uprawia seksu...'
'mam duze potrzeby'
Lubudu!
"Baby to puszczalskie dziwki" "zakłamane suki" "gadzi mózg kobiety sprawia że mnóstwo dobrych chłopaków umiera prawiczkami" "bo sex dla faceta to jak jedzenie i spanie a kobieta ma być czystą do ślubu i wybaczać zdrady" "baba nie zrozumie!!!" XDDD
A chłopak? Nie nazwał byś go dziwką? Jemu wystarczyła pierwsza lepsza chętna. Czyli jest łatwy. Chciałbyś się spotykać z takim kolesiem będąc kobietą? Zwłaszcza dziewicą? Kto wie ilu było przed nią i ile będzie po niej, skoro kawał dupy mu wystarczy by się puścić. Może zacząć nawet zdradzać. Taki typ to idealna jednorazówka dla kobiet, które chcą tylko seksu.
A dla kobiet też to jest przyjemne.
- Mam sobie znaleźć kochanka
- puszczalskie laski są #!$%@? warte
Spoko xd
Poznasz laskę dopasowaną do ciebie ale nie, nie będziesz z nią bo PODEJRZEWASZ że się puszczała.
Nie ważne, że tego nie robiła. Twoje podejrzenia i przypuszczenia ją skreślają - skreslasz ja że swojej winy. Potem płacz że nie ma wartościowych dziewczyn jak wartościowe są odrzucane na starcie przez obawy.
Do tego ta hipokryzja...
Ty ruchasz i jest cacy
Laska rucha i jest dziwką.
No sory,
Kobieta tyje bo menopauza i hormony
Nie robi tego dla siebie
Facet też tyje
Dlaczego to baba ma się odchudzac a facet moze mieć #!$%@??
Nie rucha, ona jest ruchana
Wsadzic #!$%@? kazdy potrafi, to nic skomplikowanego. Jestes meskim szlaufem i tyle. Zycze ci zebys tylko trafial na szlaufy kobiety a xadna wartosciowa nie zwrocila na ciebie uwagi, jeszcze bys ja czyms zarazil.
Czyli ja zaciągając faceta do łóżka
Który twierdzi że z byle jaką nie pójdzie
To tak naprawdę on zacisnął mnie
A ja poszłam z byle kim?
Jesteś prawiczkiem by wymaga wymagać dziewic?
Ciągle wszystko odpisujesz z perspektywy faceta
Kobieta ma inne zdanie? Phi nie zna się, to tak niedziała, jest inaczej, to facet rucha a kobieta jest ruchaną, ona tylko rozkłada nogi....
Zdanie faceta w tej sprawie nagle jest
A czy trzeba być prawiczkiem aby ''wymagać'' dziewic? Co ja je, złoże w ofierze? ( ͡° ʖ̯ ͡°) A może kiedy prawiczek połączy się z dziewicą, to otworzy się portal do innego wymiaru.
Jestem facetem, więc opisuje to ze swojej perspektywy.
Dlatego jak preferuję dziewice. Nie mają tak nasranych poglądów. No i żaden brutal ich nie skrzywdzi przy pierwszym zbliżeniu.
Każdy ma swoje preferencje. Wiedz że ktoś może mieć takie jak ty i dlatego może cię olać :)
Mówię że są kobiety które mają swoje preferencje i mogą nie chcieć doświadczonego :)