Wpis z mikrobloga

Witam, zamówiłem sobie takie buty:

https://allegro.pl/oferta/buty-nike-roshe-run-40-45-r-40-darmowa-dostawa-7660543406?utm_source=notification&utm_medium=buyerCart&utm_campaign=transaction-notifications:buyerCart

Na paczkę czekałem z dobre 4 tygodnie, dzisiaj dotarły i jakieś takie wydają się... chińskie. Przyszły w pudełku niby NIKE, ale te logo na podeszwie jakieś takie dla mnie podejrzane. Może jest tu jakiś znawca i powie mi czy to oryginał czy chińska popierdółka.

#buty #allegro #nike #gownowpis #pomocy
J.....i - Witam, zamówiłem sobie takie buty:

https://allegro.pl/oferta/buty-nike-r...

źródło: comment_J1skySDlz9FO1ejTUq0nOQxpF76ZSf7p.jpg

Pobierz
  • 117
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Janek_z_Pakowni: fejki. jak dobrze kojarzę to roshe nie miały błyszczących swooshy, logo na podeszwie to jakiś żart, buty Nike nie mają takich metek. jak już wiesz to 90 też fufu ;D
@SnowFox: to o niczym nie świadczy, fejury
@Dawisek: roshe run/one to inne buty niż tanjun
  • Odpowiedz
@Janek_z_Pakowni: Raz w życiu zamówiłem buty z allegro. Najpierw prawilnie zmierzyłem sobie w sklepie stacjonarnym i zamówiłem przez neta bo były tańsze. Dosyć, że przyszedł mi nie ten kolor co zamawiałem, to jeszcze jakieś j----e podróby, z wyglądu niby ok, ale były okropnie niewygodne, nawet pojechałem sprawdzić jeszcze raz do sklepu i w tamtych był całkiem inny komfort. Od tamtego czasu nie zamawiam butów przez neta, wolę dać 50 zł
  • Odpowiedz
@Insane_Mike: nie kłam. Ja zeznania składałem, bo kupiłem podróbkę rysiku do telefonu za 3 złote czy coś, o czym napisałem w komentarzu. Ktoś zgłosił, że sprzedaje inne podróbki i dostałem wezwanie.

Ale z innych źródeł wiem, że naprawdę - handel podróbkami wezmą na poważnie.
  • Odpowiedz
@Insane_Mike: tak, bo sprzedawca wyjechał do Chin i tam się ukrywał xD

Ale umorzenie nie znaczy zakończenia sprawy. Tak z kolei miałem z kradzieżą telefonu. Umorzenie po 3 miesiącach, za kolejny miesiąc wezwali na odbiór telefonu
  • Odpowiedz