Aktywne Wpisy

pasta_alla_carbonara +238
No i dziś wysyp jak widzę specjaistow od gastronomii, prowadzenia knajpy, aspiracji starszych pań, prania brudnych pieniedzy i cholera wie co jeszcze, bo kobieta zamknęła bar z jedzeniem, bo miała za dużo klientów.
- Nie, często się nie opłaca zatrudnić 2 kolejnych osób na pełny etat, bo nagle wzrosły obroty o kilkadziesiąt procent, zwlaszcza w barze z domowym jedzenieniem, gdzie marża jest robiona tylko na schabowym, a nie na 200% przebitki na alkoholu.
- Nie, często się nie opłaca zatrudnić 2 kolejnych osób na pełny etat, bo nagle wzrosły obroty o kilkadziesiąt procent, zwlaszcza w barze z domowym jedzenieniem, gdzie marża jest robiona tylko na schabowym, a nie na 200% przebitki na alkoholu.
źródło: c124991a67c07cd27a2fefbcc012435123d2245a5dd7aaee6fa73ad9b50f8b69
Pobierz
PanCzapeczka +177

https://allegro.pl/oferta/buty-nike-roshe-run-40-45-r-40-darmowa-dostawa-7660543406?utm_source=notification&utm_medium=buyerCart&utm_campaign=transaction-notifications:buyerCart
Na paczkę czekałem z dobre 4 tygodnie, dzisiaj dotarły i jakieś takie wydają się... chińskie. Przyszły w pudełku niby NIKE, ale te logo na podeszwie jakieś takie dla mnie podejrzane. Może jest tu jakiś znawca i powie mi czy to oryginał czy chińska popierdółka.
#buty #allegro #nike #gownowpis #pomocy
źródło: comment_J1skySDlz9FO1ejTUq0nOQxpF76ZSf7p.jpg
PobierzMirki ci pomogly to sie odwdsiecz i chociaz ich zglos.
A to, ze w-------s nowe buty, zamiast chociaz polozyc przy smietniku dla pana zula to tez
@kocio90
@dzek
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_4FzmVjyavmUniDfGTlTpM6N9EX9NiFBY.jpg
Pobierz@MrCopyPasta powodzenia XD