Aktywne Wpisy

#przegrywpo30tce powiem wam ze jeszcze rok temu byłem w mega dupie i depresji a właśnie szykuje się do najlepszych świat w moim życiu bo pare miesuecy temu poznałem idealna kobiete.. jest prześliczna przeseksowna i mądra i ogarnięta..do teraz jestem w szoku ze po 30stce mozna poznać taka dziewczynę:) oczywiście samemu też trzeba coś reprezentować a nie tylko sie użalać i nie robić nic.. najlepsze c---i w moim życiu trafiły mi

futanari +85
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Szkoda że usunął all, niektóre rzeczy opisywał naprawdę fajnie
@WujaAndzej: serio? jaka to ilość była?
@WiFoN_xD: ja to w ogóle chyba pominąłem najciekawsze czasy na tym tagu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Lepiej sie wyspac, a po pobudce isc na miasto zjesc dobre ciacho i kawa
@Andrzeju_wegiel_2137: co. 500 najwięcej, znajomi brali jednak ponad 700 i jakoś tam nie trafili
@WiFoN_xD: tak żyję i mam się dobrze, myślę że mniej bym się zastanawiał nad przyjęciem 2000ug niż 200ug
@atteint: fajna notatka, dobrze że już mogę
@WujaAndzej każda się po części zamienia, tylko w niewielkim stopniu. Jeden z enzymów rozkladajacy ok. 10% MDMA, przekształca ją najpierw w MDA. Ale ogólnie samo MDMA też jest psychodeliczne. Ja na przykład często na emce doświadczam drobnych wizualizacji. A moja dziewczyna to czasami wręcz niezłe halucynacje miewa.