Wpis z mikrobloga

@atteint kiedyś śledziłem jego wpisy tutaj co tydzień, bo w każdy weekend tripowal i fajnie to opisywał xD
Szkoda że usunął all, niektóre rzeczy opisywał naprawdę fajnie
  • Odpowiedz
@WiFoN_xD: również miło, chociaż akurat ten raz to była jazda jak ja p------e. Zapaliłem ziułko przed pikiem i to był błąd, później jeszcze wpadłem w pętlę na dobre kilka godzin. Z ciekawostek to wybranka mojego serca @Kuzka miała pierwsza śmierć ego po dużej dawce mdma
  • Odpowiedz
śmierć ego po dużej dawce mdma

@WujaAndzej: serio? jaka to ilość była?

kiedyś śledziłem jego wpisy tutaj co tydzień, bo w każdy weekend tripowal i fajnie to opisywał

@WiFoN_xD: ja to w ogóle chyba pominąłem najciekawsze czasy na tym tagu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@atteint: 330mg na 50kg wagi plus thc. To chyba było zielone Warner Bros, nie pamiętam. Mieliśmy taki dość nierozsądny etap w pewnym momencie, mało się myślało o konsekwencjach ehh. Ale nie mam powodu żeby jej nie wierzyć bo ja tej samej nocy widziałem na pościeli tańczące elfy
  • Odpowiedz
@WujaAndzej: naukowych badań na to nie mam, ale moje doświadczenia każą się z tobą zgodzić. :D w sumie mdma, to jedyna substancja, która wywołała u mnie prawdziwe halucynacje. przy zamkniętych oczach co prawda, ale zawsze.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@CacyIsBack: Myślę że to jest świetny pomysł, im więcej kwasa tym lepiej, ale jak wypalisz 50mg dmt to będziesz miał normalny breakthrough, jak wypalisz około 30mg będziesz czuł obydwie fazy w tym samym czasie i będzie zajebiście. Ale zrób jak chcesz.
@WiFoN_xD: tak żyję i mam się dobrze, myślę że mniej bym się zastanawiał nad przyjęciem 2000ug niż 200ug
@atteint: fajna notatka, dobrze że już mogę
  • Odpowiedz
podobno zbyt duża dawka mdma zmienia się w wątrobie w mda które jest mocno psychodeliczne

@WujaAndzej każda się po części zamienia, tylko w niewielkim stopniu. Jeden z enzymów rozkladajacy ok. 10% MDMA, przekształca ją najpierw w MDA. Ale ogólnie samo MDMA też jest psychodeliczne. Ja na przykład często na emce doświadczam drobnych wizualizacji. A moja dziewczyna to czasami wręcz niezłe halucynacje miewa.
  • Odpowiedz
@WujaAndzej: dokładnie tak jak @Proxnik: napisał, około 10% niezależnie od dawki zamienia się w mda. Ja osobiście przy pierwszym kontakcie z MDMA miałem halucynacje mocne, rozmawiałem z ludźmi których nie było, a ja ich widziałem przed sobą. Później pare razy również się zdarzało, nie mam pojęcia ile tam było mg
  • Odpowiedz