@Wulfnor: kostka mi się podoba ;) Wiesz, że Twój post nie wyskoczył na mikroblogu i dotarł tylko do osób, które mają obserwowany tag #wroclaw bo nikt Cię nie obserwuje? :(
@OddaliMiPuzzle: tez napisz, moze rusze dupe na poczte :) @PanKara: i Ty tez, tylko dogadaj sie z @OddaliMiPuzzle czy dostaniesz male czy duze pudelko :)
@KikU: spoko, ale ja nic nie produkuje, ot hobbistycznie sie zajmuje drukarkami 3d i pisaniem softu do nich wiec czasem mam troche rzeczy do oddania ktore drukuje zeby testowac nowe ustawienia :)
@KikU: tzn zrobie tak ze po obwodzie bedzie podstawa, a czarne elementy bede wystawac na jakies pare mm[3-4, zalezy jaki bedzie ogolny wymiar loga], wtedy jak bedziesz chcial to to bedziesz mogl latwo pomalowac czy cos innego z tym zrobic. A jesli cos bardziej skomplikowane, to niestety, ale nie znajde czasu :/
@Wulfnor: Myślałem, że jesteś w stanie się podjąć tak bardziej komercyjnie :) Ale postaram się podesłać zaraz na mejla logotyp, tylko pytanie czy zamiast wektora moze byc duży JPG albo PNG?
Czy ktoś wie jak to jest możliwe? Makaron przechodzi przez parówki, jak? Czy da się to zrobić domowymi metodami? Chodzi mi to po głowie od 8 lat. #kiciochpyta #zagadka #tajemnice #pomocy
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link