"Jak bardzo musi ci nie wyjść w życiu, by o 8 rano siedzieć już na wykopie, grzebać w profilach prawaków i przeszukiwać ich wpisy sprzed ponad roku xD" kaflooooow 2019
@bombastick: @Lipathor: @ZaplutyKarzelReakcji: @chigcht: 1. Wtedy byłem jeszcze prawkiem, a w pierwszych latach na Wykopie, nawet korwinistyczne bzdury wypisywałem. Kilka razy nawet pisałem o moje przemianie. 2. Gdy to pisałem średnia pensja nauczycieli do reszty obywateli była wyższa niż teraz 3. Gdy to pisałem rząd nie mówił, że zachód zazdrości nam dobrobytu, a w budżecie są pieniędzy na ultradrogie programy socjalne.
@HighKick wiadomo, tylko debile zmieniają zdanie pod wpływem faktów i wydarzeń. Prawdziwi mędrcy mieli rację zawsze, nawet jak rzeczywistość jej przeczy
PiS kiedyś - trzeba mieć odwagę obniżyć podatki na paliwo - lekarze mało zarabiają
PiS jak rządzi - nowe podatki na paliwo - je**ać lekarzy, niech wyjeżdżają jak im mało
Troll to troll, obie strony mają swoich, które powtarzają przekaz partii, czasem z głupoty i braku własnego zdania, czasem za pieniądze, czasem jedno i drugie
O jasny #!$%@?... PIS pomagał przemycać do Europy oligarchów z Rosji i ich bananowe dzieci a co więcej nadawał im obywatelstwo... Brawo, brawo, powinszować! #sejm #ukraina #rosja #wojna #wtf #bekazpisu #polityka
#bekazlewactwa #neuropa #4konserwy #heheszki #strajknauczycieli #polityka
https://www.wykop.pl/wpis/40393313/ja-bardzo-musi-ci-nie-wyjsc-w-zyciu-by-o-8-rano-si/
To był jeden z pierwszych wyników
"Jak bardzo musi ci nie wyjść w życiu, by o 8 rano siedzieć już na wykopie, grzebać w profilach prawaków i przeszukiwać ich wpisy sprzed ponad roku xD"
kaflooooow 2019
1. Wtedy byłem jeszcze prawkiem, a w pierwszych latach na Wykopie, nawet korwinistyczne bzdury wypisywałem. Kilka razy nawet pisałem o moje przemianie.
2. Gdy to pisałem średnia pensja nauczycieli do reszty obywateli była wyższa niż teraz
3. Gdy to pisałem rząd nie mówił, że zachód zazdrości nam dobrobytu, a w budżecie są pieniędzy na ultradrogie programy socjalne.
@chanelzeg: czyli sam przyznajesz, że nie chodzi tutaj o dobro nauczycieli, ale o to, żeby dowalić PISowi
@chigcht: Nie. Zwyczajnie mówię rządowi "sprawdzam".
@chanelzeg: wybaczam, też kiedyś zbłądziłem
Komentarz usunięty przez moderatora
Czy gdyby PO rządziło to nadal popierałbyś ten protest?
PiS kiedyś
- trzeba mieć odwagę obniżyć podatki na paliwo
- lekarze mało zarabiają
PiS jak rządzi
- nowe podatki na paliwo
- je**ać lekarzy, niech wyjeżdżają jak im mało
Troll to troll, obie strony mają swoich, które powtarzają przekaz partii, czasem z głupoty i braku własnego zdania, czasem za pieniądze, czasem jedno i drugie