Wpis z mikrobloga

Nowa wersja Tind3r
Niestety na deploy na serwer zdalny nie ma co liczyc wiec proponuje rownie dobre rozwiazanie z lokalnym serwerem.
Bardzo proste dla zelonych.

Pobieracie paczuszke stąd z lokalnym serwerem:
https://mega.nz/#!7cJXCSIQ!1MrfaH1mX5HW55nyGcCy-jlnx8bofuz9cC9IebaeTEs

Rozpakowywujecie gdzies na dysku i tylko uruchamiacie Tind3r.exe. mozecie minimalizowac.
Potem wchodzicie na localhost:3005 pokaze wam sie ze nie macie wtyczki, poprzednie mozecie usunac albo wylaczyc klikacie ze chcecie pobrac wtyczke no i przeciagacie zipa do rozszerzen w trybie developera. No i od tej pory mozecie klikac na ikonke rozszerzenia, tylko trzeba pamietac zeby za kazdym razem uruchamiac Tin3r.exe np przy uruchomieniu kompa

#tind3r
  • 28
  • Odpowiedz
@niko444: OSTROŻNIE bo dzisiaj instalowałem i jakiś czas działało, a teraz konto mi nie bzika - w ogóle nie widzę nowych profili mimo rozciągnięcie ograniczeń. Sprawdzałem na oficjalnej stronie i to samo. Nie wysyłam żadnych wiadomości proszących się o bana ( ͡° ͜ʖ ͡°). Inne konto, którego używałem tylko z oficjalnej strony, działa poprawnie.
  • Odpowiedz
  • 0
@Bajczarz: u mnie działa ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja sam się dziwię dlaczego jeszcze nie mam bana bo tyle dziwnych rzeczy robię testując a jak dotąd wszystko działa. Odczekaj chwilę i jutro sprawdź i jeszcze pobaw się wiekiem przy zmianie ustawien wymuszasz tworzenie kolejnej kolejki osób
  • Odpowiedz
@niko444: testuję różne kombinacje i nic nie działa. rozwiązanie samo w sobie działa tylko pierwszy raz mam takie cuda z brakiem profili a już trochę bawiłem się na tinderze ()
  • Odpowiedz
A i jeszcze pytanko - czy jak kiedyś nie działał na nowszej wersji Chrome to nadal nie działa? Bo nie wiem czy updejtować czy zostawić starszą wersje
  • Odpowiedz
@dleifteh: musisz wyczyscic wszystko na stronie po wylogowaniu "clear site data" , a nowy tab to wiem ze nie dziala juz wiem jak to naprawic moze jak bedzie nowa wersja to wrzuce
  • Odpowiedz